scroll voor meer

Purity.Beauty.Rarity.

Automobili Pininfarina

Ontstaan uit een droom

Maak kennis met ’s werelds eerste luxe, elektrische hypercar. De meest krachtige auto die ontworpen én gebouwd is in Italië. De Battista van Automobili Pininfarina zal sneller zijn dan de huidige Formule 1-auto’s, door in 1,8 seconden van 0 naar 100 km/u te sprinten. Samen met een duizelingwekkende 1.900 pk en 2.300 nM combineert de Battista engineering en techonologie in een zero emission pakket.

De eerste productieauto van Pininfarina is ontworpen door een team vol met expertise, ervaring en inspiratie. De makers hebben zich namelijk onder andere bezig gehouden met de McLaren P1, Lamborghini Urus en de Pagani Zonda. Een carbon fiber monocoque chassis is de basis van de auto en heeft daarnaast ook een volledige body van carbon fiber. De Battista is de visuele definitie van technologie en een driver-focused design. Haast tot het extreme.

pininfarina1
pininfarina2
pininfarina3

Droom met ons mee

Na zijn introductie op de Autosalon van Genève, nodigen wij u van harte uit om kennis te maken met de Pininfarina Battista in onze showroom. Ontdek de auto van de toekomst zelf.

Wij bieden u de mogelijkheid om de auto te bekijken op dinsdag 15 oktober 2019 van 10.00 – 15.00 uur of woensdag 16 oktober van 10.00 – 18.00 uur. Geef hieronder uw voorkeursdatum aan!

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.