scroll voor meer

Zie, ruik, voel


…het boek

All the carsAls we over een Maserati nooit raken uitgepraat, kunnen we er zeker nooit genoeg over lezen. Zo verklapt de kaft al de prachtige historie van dit door en door Italiaanse merk en ziet u direct dat Maserati nog altijd topdesign & pure Italiaanse passie levert. Wanneer u verder leest, proeft u de perfecte synthese van stijl & sportiviteit en hoort u Maserati’s ronkende motorgeluid door de pagina’s heen. Bladert u door, dan voelt u het prachtig leer en het gedetailleerde stikwerk van het elegant vormgegeven interieur.

…de Maserati

Wanneer u trouwens voor het lezen wilt ervaren waarover het gaat of erna wilt ondervinden waarover het ging: kies hieronder uw favoriete model en bel met Leander Spruijt via + 31 (0)6 15 51 31 68 of e-mail l.spruijt@louwmanexclusive.nl, dan zetten we de door u gewenste auto voor de deur…

 

Ervaar Maserati zelf

Verdiep uzelf in de wereld van Italiaans vakmanschap, design en pure passie. Vraag hier het boek Maserati All the cars van Gianni Cancellieri aan (beperkte voorraad):

De Ghibli van nu is het summum van modern Italiaans autodesign. Een magische mix van luxe, techniek en performance.
De Quattroporte van nu oogt elegant en uitdagend tegelijk, met een lange wielbasis, een haaiachtige neus en een stoere grille waarin uiteraard de iconische Maserati-drietand is verwerkt.
Een crossover met de allure van een grand tourer. De agressief ogende grille met de drietand ziet er op zo’n hoge SUV nog imposanter uit.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.