Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive

The most powerful Italian sports car ever

Performance to stun in every sense Battista

1.900 pk door 4 elektrische motoren

Carbon fiber monocoque chassis

Volledige elektrische hyper GT

Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive

The presence

of power

Een revolutie in de automotive industrie. Dat is de Automobili Pininfarina Battista. Dit is ‘s werelds eerste luxe, elektrische hypercar. Doordat de Battista sneller zal zijn dan de huidige Formule 1-auto’s, is dit de meest krachtige auto die ontworpen én gebouwd is in Italië. De auto gaat van 0 naar 100 in minder dan 2 seconden en produceert 1.900 pk en 2.300 Nm koppel. Cijfers om even bij stil te staan. Met een volledige body van carbon fiber is de Battista de visuele definitie van technologie en een driver-focused design.

Download wallpaper
Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Engine

The beating heart

of the Battista

Om een nieuwe benchmark te bepalen, moet je met indrukwekkende prestaties komen. En de krachtige batterij van 120 kWh en vier motoren die vermogen naar elk afzonderlijk wiel sturen, levert de Battista extreme cijfers aan. Maar misschien nog belangrijker: geen uitstoot. Deze hypercar zal de traditionele prestaties van soortgelijke auto’s met een conventionele verbrandingsmotor verbrijzelen. En toch biedt de innovatieve EV-aandrijflijn een bereik tot 500 kilometer en een comfort en connectiviteit die zowel gewild zijn op de weg als op het circuit.

0 - 100 km/u

<2 seconden

Maximumsnelheid

350 km/u

Power

1.900 pk

Motor

120 kWh batterij + 4 elektromotoren

Technics

From the front

to the tail

De aandrijflijn van de Battista zit onder de prachtige carbon fiber carrosserie, ingekapseld in een carbon fiber chassis met dubbele wishbone coil over suspension. De auto heeft vijf verschillende rijmodi, variërend van de uiterst precieze race-opstelling tot de uiterst plezierige rijopstelling van een GT. Een elektrische hypercar die continu spanning levert die je mag verwachten, tot het genieten van het besturen van een lichte auto. En dit alles met de veiligheid van de 390 mm Brembo carbo-keramische schijven van het remsysteem.

Remsysteem

Brembo carbo-keramisch

Oplaadtijd 20-80%

<25 minuten

Actieradius

500 kilometer

Interior

The power

of beauty

Zoals je mag verwachten is het interieur van de Battista voorzien van de beste materialen. Maar het mooiste is dat ook het interieur kan worden gepersonaliseerd tot welk niveau dan ook. Het stuur is gemaakt van carbon fiber en aan weerszijden vind je twee grote beeldschermen.

Enhance your

driving experience

In de Battista vind je een cockpit met een taps aflopend display en een futuristische, om de bestuurder heen gebouwde indeling. Alles is zo gemaakt om de bestuurder te ondersteunen en is gemakkelijk te bedienen. Want het is het rijden waar het om draait bij deze hypercar.

BATTISTA int2019_0012 BATTISTA int2019_0013

What to expect when choosing Automobili Pininfarina?

Bij Louwman Exclusive staan we voor het verwezenlijken van jouw dromen. Of het nu gaat om een jongensdroom of een droom to be one of the big boys. En de Automobili Pininfarina Battista behoort zeker tot de laatste categorie. Want we hebben het niet zomaar over een auto, we hebben het over de toekomst van hypercars. Wij staan je graag te woord en zorgen ervoor dat je de Battista ook echt kunt ervaren.

Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive Automobili Pininfarina Battista | Louwman Exclusive
Ontzorging op het hoogste niveau
Wij regelen alles w.b.t. jouw aankoop en/of auto
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus
Uitnodigingen voor de mooiste evenementen
Wees als klant als eerste op de hoogte

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl