scroll voor meer

Pininfarina Battista

Ontstaan uit een droom

U mag deze auto een revolutie in de automotive industrie noemen. Wij zullen dit namelijk alleen maar beamen. Maak kennis met de Pininfarina Battista. ’s Werelds eerste luxe, elektrische hypercar. In 2020 zal deze auto het levenslicht zien en daarmee de meest krachtige auto zijn die ontworpen én gebouwd is in Italië. De Battista zal sneller zijn dan de huidige Formule 1-auto’s, door in 2 seconden van 0 naar 100 km/u te sprinten. Samen met een duizelingwekkende 1.900 pk en 2.300 nM combineert de Battista engineering en techonologie in een zero emission pakket.

De eerste productieauto van Pininfarina is ontworpen door een team vol met expertise, ervaring en inspiratie. De makers hebben zich namelijk onder andere bezig gehouden met de McLaren P1, Lamborghini Urus en de Pagani Zonda. Een carbon fiber monocoque chassis is de basis van de auto en heeft daarnaast ook een volledige body van carbon fiber. De Battista is de visuele definitie van technologie en een driver-focused design. Haast tot het extreme. Wij wachten in spanning af tot wij het eerste model in onze showroom mogen verwelkomen. Wacht u met ons mee?

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.