scroll voor meer

Personal freedom
On a pedestal

Brute

It’s not a car, it’s a personal monument

Met militaire precisie verenigt deze auto twee uitersten. Want de basis is de Jeep en staat dat niet voor Just Enough Elementary Parts? Maar de Brute is geenszins een eenvoudige verschijning. Integendeel, de Brute is 4×4 imposantheid. Een auto die vierkant staat voor de vrijheid die de eigenaar voor zichzelf weet te creëren.

Vrijheid creëren, dat nemen ze bij Brute heel letterlijk. Want een Brute is custom made. Gebouwd dus naar wens van de eigenaar. Met als basis het nieuwste model Jeep, een auto die dankzij de nieuwste technieken ook voor de langere afstanden comfortabel is. In pick-up uitvoering of met open dak? Details in carbon of juist aluminium? Gespoten in Amazon Steel, Pure Clay of Oro Elios omdat dat nou eenmaal fijn matcht met de rest van het wagenpark? De missie van deze auto is duidelijk: persoonlijke vrijheid op een voetstuk zetten.

header_brute_2
Dit is een auto voor andersdenkenden. Dit is een jeep voor mensen die linksaf slaan waar de meesten rechts kiezen. Naast particulier gebruik, is de Richmond ook geschikt als zakelijke auto en hiermee een kolfje naar de hand van de eigenzinnige zakenman.
De Lagoon kent een hoog fungehalte, want nagenoeg het hele exterieur & interieur is te customizen. De Lagoon is geen echte BRUTE, als ook zij niet van top tot teen uit elkaar zou worden gehaald.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.