scroll voor meer

A Modern-Day
Time Machine

De Tomaso

The Legend Officially Returns

Argentijns én Italiaans temperament verenigd in één vurig sportwagenmerk. Dat is De Tomaso. Opgericht in 1959 door naamgever Alejandro De Tomaso, maar inmiddels weer opnieuw tot leven gewekt door de mensen achter de Apollo Intensa Emozione V-12 supercar. Met exact dezelfde passie en emotie.

Roemruchte modellen als de Vallelunga, Mangusta, Deauville, Longchamp, Guarâ en natuurlijk de onvergetelijke Pantera vormen de legacy die De Tomaso heeft gecreëerd. Stuk voor stuk zijn het échte racewagens voor liefhebbers van ronkende motoren die omstanders de oren doen spitsen. En die bovendien gezien mogen worden, met hun aerodynamische vormen en sensuele lijnen.

We zijn er trots op dat Louwman Exclusive de eerste dealer is die De Tomaso mag laten zien op het vasteland van Europa. Omdat we in de eerste plaats liefhebbers zijn, net als u.

Bent u toevallig aan de andere kant van de oceaan deze zomer? Zo ja, dan heeft u mazzel! De Tomaso is namelijk een tour begonnen in de Verenigde Staten. Maar het merk slaat Europa uiteraard niet over. In oktober is zowel De Tomaso als Apollo aanwezig tijdens de Zoute Grand Prix in Belgie. Het complete ‘tourschema’ vindt u hier >>

detomaso_heroimage
Veel exclusiever dan de P72 wordt het niet. Het continu vloeiende oppervlak is stoer en stijlvol tegelijk, waardoor de kracht van dit monster op vier wielen nog meer benadrukt wordt.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.