scroll voor meer

A Modern-Day
Time Machine

The return of a legend

Tijdloze schoonheid

Als we u vertellen dat de De Tomaso P72 een eerbetoon is aan de P70 uit 1964 en u weet dan direct welk prototype we bedoelen, dan bent u een échte liefhebber. 55 jaar geleden werkten drie grootheden uit de sportautowereld samen om iets moois te creëren. Alejandro de Tomaso riep de hulp in van Carrol Shelby en Peter Brock om een auto te ontwerpen die de beste raceauto’s van de wereld zou kunnen verslaan. De doelstelling voor de P72 in 2019 is al even ambitieus. Dit model wordt door de ontwerpers van Wyn Design een ‘Modern Day Time Machine’ genoemd. Reist u mee naar de toekomst?

Het oppervlak van de P72 vloeit continu. De feilloze lijnen zijn stoer en stijlvol tegelijk, waardoor de kracht van dit monster op vier wielen nog meer benadrukt wordt. Niet zomaar een kracht… de P72 wordt aangedreven door een supercharged De Tomaso V8 5,0-liter motor met lineaire vermogenscurve. Met een indrukwekkende vermogen van 700+ pk met meer dan 825 Nm beschikbaar koppel is de P72 met recht een waardige opvolger van de P70. De opvallende wielkasten, lage neus en het karakteristieke glasdesign zorgt voor de perfecte proporties. Tijdloos dankzij onmiskenbaar oog voor detail.

We heten niet voor niets Louwman Exclusive. Veel exclusiever dan de De Tomaso P72 wordt het niet; er komen wereldwijd slechts 72 op de markt.

header_detomaso_powertrain
Veel exclusiever dan de P72 wordt het niet. Het continu vloeiende oppervlak is stoer en stijlvol tegelijk, waardoor de kracht van dit monster op vier wielen nog meer benadrukt wordt.

Bekijk de P72

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.