scroll voor meer

Say yes to the city

Lexus CT

Elektrisch zonder stekker

Onze definitie van de Lexus CT? Hybride rijden op z’n leukst. Wij zijn erg gecharmeerd van deze luxe vijfdeurs hatchback. Niet alleen omdat hij er zo goed uitziet, maar ook omdat hij zo lekker dynamisch is. De bundeling van een benzinemotor en een elektromotor zorgt voor puur rijplezier met minder emissies en een lager brandstofverbruik. De CT heeft bovendien een fluisterstille modus waarin hij helemaal geen fossiele brandstof verbruikt. Ideaal voor in de stad. En het mooie is: u heeft geen stekkers nodig, want de CT laadt zich op terwijl u rijdt.

De CT is met zijn eigenzinnige grille, LED-koplampen en strakke koetsvorm een echte eyecatcher in het stadsverkeer. Maar ook binnen komt u ogen tekort. De perfect afgewerkte leren bekleding geeft het interieur een geweldige uitstraling. U kunt het uiterlijk en de kleurstelling van uw Lexus CT helemaal afstemmen op uw eigen smaak. Zoekt u net dat beetje extra? Ga dan voor de extra stoer ogende CT F SPORT Line. Kom snel kijken in onze showroom.

Lexus_CT_Ext1
Lexus_CT_Ext2
Lexus_CT_Ext3
Lexus_CT_Ext4
Lexus_CT_Ext5
Net. catalogusprijs, incl BPM en BTW
€ 29.895,-
Lease vanaf €399,-
Lexus_CT_Header2

Motoren

De CT 200h heeft een vermogen van 100 kW / 136 pk en wordt aangedreven door de Lexus Hybrid Drive, die bestaat uit een combinatie van een 1,8 liter benzinemotor en een krachtige elektromotor.
Configureer mijn CT

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus CT zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus CT Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus CT eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.