scroll voor meer

​Lexus IS

​De perfecte balans tussen luxe en rijplezier

Dit is Lexus op z’n best: een luxe sportsedan met een uitgesproken design en indrukwekkende prestaties. Kijk naar die atletische uitstraling en die coupé-achtige daklijn. Voel het vermogen dat wordt geleverd door twee krachtige motoren, de ene op benzine, de andere elektrisch. De ideale manier om milieubewustzijn te combineren met performance. Bovendien heeft u geen stekker nodig om de auto op te laden, want dat doet de elektromotor zelf terwijl u rijdt.

De Lexus IS biedt de ideale balans tussen luxe en rijplezier. Hij is standaard uitgerust met een automaat en uiteraard voorzien van cruise control en climate control. Maar deze Lexus is ook een sportieveling. Het chassis heeft een hoge torsiestijfheid en Adaptive Variable Suspension zorgt voor extra grip en controle. Daarbij zorgt de aerodynamische vormgeving voor een fluisterstil en superstabiel weggedrag. Al met al is de Lexus IS de ultieme combinatie van stijl, power en looks. Zo’n Lexus wilt u toch ook? Hij staat op u te wachten bij Louwman Exclusive.

Lexus_IS_Ext1
Lexus_IS_Ext2
Lexus_IS_Ext3
Lexus_IS_Ext4
Lexus_IS_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 41.395,-
Lease vanaf €495,-
Lexus_IS_Header2

Motoren

De IS 300h combineert een geavanceerde, direct ingespoten 2,5-liter benzinemotor met een krachtige elektromotor. Het gecombineerde vermogen van deze Full Hybrid bedraagt 223 pk.

Configureer mijn IS

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus IS zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus IS Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus IS eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.