scroll voor meer

Lexus Select

De Lexus is ontworpen voor mensen die zich aangetrokken voelen tot perfectie. Een Lexus is dus beter dan de beste. Altijd. Ook een jong gebruikte Lexus. Tenminste, als u hem bij ons aanschaft. Want alleen bij ons weet u zeker dat de auto de kwalificatie Lexus Select verdient. Een Lexus Select is in niets te vergelijken met tweedehands.

De kwalificatie Lexus Select betekent dat de auto perfect onderhouden is, conform de Lexus-traditie van ambachtelijk vakmanschap, sublieme kwaliteit en innovatie. Dat geeft een Lexus een schitterende basis voor een carrière als jong gebruikte auto. Heeft u er één in het vizier, wees er snel bij. Ze zijn zeldzaam, want wie eenmaal een Lexus rijdt doet er niet snel afstand van.

  • 24 maanden garantie
  • Standaard met nieuwe APK
  • Gecontroleerde kilometerstand
  • Lexus Pechhulpservice
  • Hybrid health check
  • Grondige inspectie door een Lexus gecertificeerde monteur, op basis van een uitgebreide checklist

Lexus heeft een schitterende basis voor een carrière als jong gebruikte auto

Met een auto uit de Lexus Select categorie schaft u niet alleen een staaltje Japanse perfectie aan. U wordt ook automatisch lid van INVITED. Dit is ons exclusieve programma dat we samen met partners voor u samenstellen. Als INVITED-member profiteert u van speciale events, exclusieve aanbiedingen en ontvangt u het glossy INVITED-magazine. Daarnaast treedt u toe tot de Louwman Exclusive-familie, met onze technicians die hun enthousiasme voor Lexus graag met u delen.

Bekijk onze Lexus collectie

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.