scroll voor meer

Lexus RC F

Gebouwd voor het circuit

Dat Lexus een synoniem is voor kwaliteit, weten we als geen ander. Maar dat betekent niet dat het Japanse automerk de snelheidsduivels onder ons is vergeten… Maak kennis met de Lexus RC F, het sportieve paradepaardje van het merk. Voorzien van een krachtige V8-motor, short shift 8-trapsautomaat en een zelf in te stellen Torque Vectoring Differential. De motor geeft u een duizelingwekkende 477 pk ter beschikking en u rijdt van 0 naar 100 km/u in slechts 4,2 seconden.

Ook vanbinnen ontbreekt het u aan niets in deze fabelachtige sportauto. Zo is het interieur voorzien van de allernieuwste snufjes, zoals een touchpad, G-krachtenmeter, een hoogwaardig sportonderstel en perfect passende sportstoelen. Hiernaast zijn de pedalen en het stuurwiel exclusief voor de RC F ontworpen. Een auto om trots op te zijn. Ontmoeten we elkaar in onze showroom?

lexus_rc_f_louwman_exclusive_2
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 149.690,00

Configureer uw RC F

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus RC F zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Configureer uw RC F

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte samengesteld? Neem contact op met Niels Oostwoud voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.