scroll voor meer

Lexus RC

Een pure sportcoupé

Bij Louwman Exclusive zijn we altijd grote fans geweest van de sportmodellen van Lexus. Alleen al omdat ze zo lekker anders zijn. Zo ook de Lexus RC: een eigenzinnige vierzits sportcoupé van topniveau. Het eerste wat opvalt, is het gedurfde design. De RC staat er gespierd bij, een tikje agressief zelfs. Maar ook onderhuids heeft hij veel te bieden. Zijn korte wielbasis en superstijve chassis geven u als bestuurder ongekend veel controle en wendbaarheid. Daarbij is de RC ook een praktische auto. Hij is bijvoorbeeld voorzien van een deelbare achterbank waarmee u achterin een zee van ruimte creëert.

Schakelen in de RC is een heerlijke sport waarbij u kunt kiezen uit ECO, NORMAL, SPORT en SPORT+. Nadere toelichting overbodig, lijkt ons. De RC is leverbaar met een krachtige benzinemotor of Lexus Hybrid Drive. En let op: er is ook een overtreffende trap, in de vorm van de RC F. Een fenomenale sportwagen, uitgerust met de krachtigste Lexus-motor aller tijden: een met de hand gebouwde 5,0 liter V8 met een vermogen van 477 PK en een koppel van ruim 530 Nm. Kunt u de kriebels nog weerstaan? Nee toch? Tot snel in onze showroom.

Lexus_RC_Ext1
Lexus_RC_Ext2
Lexus_RC_Ext3
Lexus_RC_Ext4
Lexus_RC_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 48.995,-
Lease vanaf €699,-
Lexus-RC-screen

Motoren

's Werelds eerste luxe coupé met een Full Hybrid aandrijflijn. De RC 300h beschikt over een vermogen van 223 pl/164 kW, met een brandstofverbruik van 4,9 (1/100km) en lage emissies van 113g/km. Met zijn 5,0-liter V8 beschikt de RC F over een vermogen van 477 pk. Dit wordt overgebracht via een snel schakelende 8-traps Sport Direct Shift automatische transmissie.
Configureer mijn RC

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus RC zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus.

Lexus RC Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus RC eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.