scroll voor meer

Lexus RX 450hL

De 7-zitter met ultiem comfort

Een premium-SUV zoals alleen Lexus hem kan maken. Met plek voor wel 7 mensen is het de ideale auto voor grote gezelschappen, waarbij iedereen even comfortabel zit. En als Lexus comfort belooft, dan is er comfort. De RX 450hL is 110 millimeter langer dan de RX 450h. Dit lijkt misschien niet veel, maar vanbinnen maakt het een wereld van verschil. De achterruit is steiler geplaatst, waardoor de hoofdruimte op de achterste zitrij uitstekend is. De achterste passagiers beschikken over aparte bediening van de airconditioning, ventilatieroosters en bekerhouders. Ook is de laatste zitrij is in ongelijke delen en elektrisch neer te klappen, met als resultaat een volledig vlakke laadvloer. De RX 450hL is dus multifunctioneel, ruimtelijk, comfortabel én dat alles in de luxe die u van Lexus bent gewend.

De RX 450hL wordt standaard geleverd met Lexus Hybrid Drive: een slimme combinatie van een indrukwekkende benzinemotor en een krachtige elektromotor die zichzelf oplaadt tijdens het rijden. Bovendien is de RX 450hL uitgerust met een elektrisch bedienbare achterklep en 12 speakers met subwoofer. In deze auto zal het u én uw passagiers aan niets ontbreken. De RX 450hL is nu te bewonderen in onze showroom.

Lexus_RX-L_Ext1-300x150
Lexus_RX-L_Ext2-300x150
Lexus_RX-L_Ext3-300x150
Lexus_RX-L_Ext4-300x150
Lexus_RX-L_Ext5-300x150
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 85.895,-
Lexus RX L
Configureer mijn RX-L

Configureer uw Lexus

De button hieronder verwijst u naar de website van Lexus. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Lexus RXL zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, krijgt u een unieke code te zien. Met deze code kunnen wij uw verder helpen met uw samengestelde Lexus

Lexus RXL Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Lexus RXL eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Tammo van der Vooren voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.