scroll voor meer

Lexus UX

Een nieuwe dimensie voor compacte cross-overs

Wij stonden met onze neus vooraan, toen de Lexus UX werd gepresenteerd op de Salon van Genève 2018. Want een nieuwe compacte crossover van Lexus, dat moest wel iets bijzonders zijn. En inderdaad: de Lexus UX is een klasse apart. Met de stoere lijnen van een SUV en het rijcomfort van een hatchback is dit dé luxe stadsauto van dit moment. In het lekker ruime interieur heeft u naar alle kanten uitstekend zicht. Voor de aankleding zijn er allerlei opties. Zo kunt u het dashboard en de rest van het interieur laten afwerken met een subtiel materiaal dat is geïnspireerd op Japans papier.

De engineers van Lexus hebben de UX uitgerust met een heerlijk soepel schakelende Direct Shift continu variabele transmissie. Het model wordt geleverd met een hybride aandrijflijn van de vierde generatie. Deze combinatie van een benzinemotor en een zichzelf opladende elektromotor is efficiënter dan ooit. Toch liever helemaal op benzine rijden? Geen probleem, de UX is er ook met een krachtige nieuwe 2,0 liter benzinemotor. U merkt het, wij zijn zeer te spreken over deze nieuwe aanwinst in de line-up van Lexus. En we delen ons enthousiasme graag met u als u de UX komt bekijken. Binnenkort in onze showroom!

Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
Lexus_UX_Header2

Motoren

Voor de nieuwe UX introduceert Lexus twee nieuwe aandrijflijnen. De UX 250h beschikt over een zelfopladende hybride aandrijflijn van de vierde generatie, terwijl de UX 200 wordt aangedreven door een nieuwe 2,0 liter benzinemotor.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.