scroll voor meer

Maserati GranTurismo​

​​Gemaakt voor de mooiste ritten

Met de A6 1500 GT Pininfarina stond Maserati in 1947 aan de wieg van de GranTurismo-klasse, kortweg GT: luxe sportwagens, gemaakt voor lange afstanden dwars door Europa. Wij vinden het dan ook logisch dat juist Maserati in zijn huidige line-up nog steeds een GranTurismo heeft. En die doet zijn naam eer aan ook, met een typisch Italiaanse allure en topprestaties die hun oorsprong vinden in de racerij. Om nog maar te zwijgen van dat machtige geluid; daar krijgen we steeds weer kippenvel van. Met dank aan een compacte ongeblazen 4,7 liter V8-motor, die maar liefst 460 PK levert bij een koppel van 520Nm.

Wat wij ook prachtig vinden aan de GranTurismo, is de ovale, diepliggende grille met de beroemde drietand in chroom. Het interieur is een wereld van luxe, met onder meer echt Poltrona Frau™ leer. En om ervoor te zorgen dat u al die heerlijke kilometers in alle veiligheid kunt maken, heeft Maserati de GranTurismo voorzien van het Maserati Stability Program (MSP), voor maximale controle en grip onder alle omstandigheden. Zien we u snel in onze showroom?

Maserati_GranTurismo_Ext1
Maserati_GranTurismo_Ext2
Maserati_GranTurismo_Ext3
Maserati_GranTurismo_Ext4
Maserati_GranTurismo_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 221.996,-

Motoren

Configureer uw GranTurismo

De button hieronder verwijst u naar de website van Maserati. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Turismo zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, kunt u deze gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Maserati GranTurismo Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte Maserati GranTurismo samengesteld? Neem contact op met Jan van der Jeugd voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.