scroll voor meer

Maserati Levante

De Maserati onder de SUV’s

Toen wij een paar jaar terug hoorden dat Maserati een SUV ging bouwen, zagen we dat meteen helemaal zitten. Zelfs nog zonder dat we maar een schets hadden gezien. Een crossover met de allure van een grand tourer, dat moest toch geweldig zijn? Toen het zover was, wist Maserati onze verwachtingen zelfs nog te overtreffen. De Levante, genoemd naar een Mediterrane zeewind, is een SUV om van wakker te liggen.

Uiterlijk vinden wij de Levante onmiskenbaar Maserati. De agressief ogende grille met de drietand ziet er op zo’n hoge SUV nog imposanter uit. De stoer gevormde voorspatborden zijn voorzien van de bekende drievoudige luchtinlaten. En de achterkant heeft een coupé-achtige elegantie. Zoals het hoort bij een SUV, biedt de Levante veel binnenruimte. Maar dan wel gestyled op het hoge niveau dat we van Maserati gewend zijn. Ook de prestaties zijn typisch Maserati, met keuze uit een V6 turbodieselmotor en een in Maranello ontwikkelde Twin Turbo V6 benzinemotor waarvan de sterkste 430 PK levert. De nieuwe Maserati Levante is er in twee uitvoeringen: de op luxe gefocuste GranLusso en de meer sportief georiënteerde GranSport. Ze staan voor u klaar in onze showroom.

Maserati_Levante_Ext1
Maserati_Levante_Ext2
Maserati_Levante_Ext3
Maserati_Levante_Ext4
Maserati_Levante_Ext5
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 123.167,-

Motoren

Configureer uw Levante

De button hieronder verwijst u naar de website van Maserati. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw Levante zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat, kunt u deze gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Maserati Levante Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte Maserati Levante samengesteld? Neem contact op met Jan van der Jeugd voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.