scroll voor meer

McLaren 570GT

De ultieme GT bestaat echt

Een auto die de spectaculaire prestaties van de McLaren 570S combineert met het comfort van een grand tourer. Het lijkt een mooie droom. Maar wij kunnen u die auto wel degelijk leveren. Mogen wij u voorstellen: de McLaren 570GT. Helemaal geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en ook ideaal voor langere ritten en weekendjes weg.

De 570GT heeft aan de achterkant een klep van getint glas die makkelijk toegang geeft tot een bagageruimte waar u verrassend veel in kwijt kunt. De glazen klep is ter versteviging voorzien van een koolstof frame en beschikt over verwarming. Het bagagecompartiment is bekleed met leer, maar in de optiesfeer kunt u ook kiezen voor nappa of alcantara. Als u de 220 liter ruimte optimaal wilt benutten, zouden wij u adviseren de optionele McLaren-reistassen erbij te bestellen. Het panoramische dak van de 570GT geeft extra licht en lucht in het prachtige met leer beklede interieur. U ziet het, de ultieme GT bestaat echt. Sterker nog: hij staat op u te wachten in onze showroom.

McLaren_570GT_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 250.200,-

Motoren

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw McLaren 570GT zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

McLaren 570GT Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 570GT samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.