scroll voor meer

McLaren 570S Coupé

Ultiem rijplezier ontmoet pure schoonheid

Bij Louwman Exclusive zijn we gek op records. Daarom houden we zo van deze recordbreker van McLaren. In zijn klasse is de 570S Coupé de allerlichtste, met de meeste paardenkrachten per kilo. Dat voel je als je achter het stuur zit. Wat dacht u van 0 naar 200 km/u in 9,5 seconden? Pure sensatie. De 570S is ook bereikbaarder dan rivalen die hetzelfde presteren maar lang niet zo griezelig opwindend zijn.

De 570S Coupé ademt de adrenaline en de dynamiek van de racerij. Zijn lichte gewicht dankt hij aan de constructie van koolstofvezel die zo kenmerkend is voor McLaren, ook in de Formule 1. Verder is deze volbloed voorzien van een 3,8-liter twin turbo V8 die 570 PK levert. Toch is de 570S Coupé niet alleen gebouwd voor het circuit. Ook op de openbare weg rijdt hij verslavend goed. Een kwestie van adaptieve schokdempers, gecombineerd met een double wishbone-ophanging. Hoe wild u het maakt, bepaalt u zelf, want het Active Dynamics Panel laat u kiezen uit drie instellingen: Normal, Sport en Track. De laatste stand is onze persoonlijke favoriet. Dit is tenslotte niet voor niets een McLaren. Maar kom gerust kijken en oordeel zelf.

McLaren_570S-Coupe_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 238.500,-
Lease vanaf €2.099
McLaren_570S-Coupe_Header2
Configureer mijn 570S Coupé

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw McLaren 570S Coupé zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

McLaren 570S Coupé Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 570S Coupé samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Vraag een offerte aan

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.