For the drive

Any day. All day. McLaren 570S

Carbon fiber Monocoque chassis

3.8-liter V8 motor met 570 pk vermogen

Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie

The ultimate

sports car experience

Voor McLaren begon het met een vraag. “Hoe kunnen we iets doen wat beter is dan ooit tevoren?” Dit was het startpunt van de McLaren 570S. Een sportauto met supercar-DNA. Passie voor prestaties en een eindeloze toewijding tot innovatie. De 570S heeft een ongelooflijk vermogen-gewichtsverhouding en is gebouwd op een carbon fiber monocoque chassis. Deze McLaren is afgestemd op het circuit, maar is ook klaar voor het dagelijkse woon-werkverkeer. Zonder twijfel spannend, maar ook welgemanierd wanneer hij dat moet zijn.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 570S

Onder het mooie exterieur van de 570S zit net zulke schoonheid ‘verstopt’. Het chassis is ontleent aan het race-erfgoed van het merk. Daardoor is de auto ongelooflijk responsief, wendbaar en de lichtste in zijn klasse. In combinatie met de woeste motor levert dit adembenemende prestaties op. De 3.8-liter twin-turbocharged V8 zorgt ervoor dat al jouw zintuigen op scherp staan.

0 - 100 km/u

3,2 seconden

Maximumsnelheid

328 km/u

Power

570 pk

Motor

3.8-liter twin-turbocharged V8

Technics

The invisible

power

Het combineren van aerodynamica en autotechniek zorgt vaak voor uitdagingen. Luchtstroom kan een vijand zijn, maar zodra je het goed doet zorgt het voor nieuwe, duizelingwekkende prestaties. En dat heeft McLaren gedaan met de 570S. Door de geavanceerde aerodynamische eigenschappen van carbon fiber te maken, zet het de auto meer op de weg. Zorgt het voor meer snelheid en meer controle. Kijk bijvoorbeeld naar de verlengde frontsplitter. Of de extra stroken op de achterdiffuser die de luchtroom geleidt. En ook het gebogen dak zorgt voor extra stromingen. Alle innovaties zorgen voor krachten die bijdragen tot 8 kilogram extra aan downforce.

Drooggewicht

1.356 kilogram

Snelheid en controle

Verlengde frontsplitter

Materiaal

Carbon fiber

Interior

Express your

individual style

De cabine van de 570S biedt een op de bestuurder gerichte ervaring. Een die kan worden aangepast aan jouw specifieke smaak, waardoor het nog een stuk aangenamer wordt om in jouw McLaren 570S te rijden. Genieten op het hoogste niveau.

Enhance your

driving experience

Kies zelf jouw rijstand op het Lower Centre Console Switch Pack. Door de carbon fiber finish past het bij het elegante interieur. Ook de racestoelen zorgen voor een body-hugging ervaring, waarbij je optimaal kunt genieten van de prestaties van de 570S.

Interior - Item 2 Interior - Item 1

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Alexander Sterk

Alexander Sterk

Commercieel Directeur

+31 (0)6 53 63 06 30

a.sterk@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl