scroll voor meer

For The Exhilaration

​McLaren 570S Spider

De ultieme zomerliefde

De McLaren 570S Spider, voor ons de ultieme zomerliefde. Met de uitzinnige prestaties van de 570S Coupé en als bonus het pure genot van open rijden. Of u dat laatste inderdaad doet, moet u trouwens helemaal zelf weten. Deze slimme spider heeft namelijk een hardtop die u binnen 15 seconden keurig in de achtersteven kunt laten verdwijnen, zelfs rijdend. En of u nu open of dicht rijdt, de 570S Spider ziet er fantastisch uit.

Net als de McLarens in de Formule 1 is de 570S Spider gebouwd van koolstofvezel. Ondanks de ‘cabrio-opening’ biedt het MonoCell-chassis net zoveel stijfheid (en veiligheid) als bij de coupéversie, terwijl deze spider nauwelijks meer weegt. Dat komt doordat het chassis geen versteviging nodig. Zo blijven de extreme prestaties, de dynamiek en het rijgedrag van een echte McLaren volledig intact. Uiteraard is de 570S Spider ook voorzien van de voor McLarens zo typerende tweevlaksdeuren. Die maken het niet alleen makkelijk om in en uit te stappen, ze voeden de zij-inlaten ook met lucht voor de radiatoren. Bent u klaar voor de wildste romance van uw leven? Kom naar onze showroom, dan stellen wij u aan elkaar voor.

McLaren_570S-Spider_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 264.500,-

Motoren

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw McLaren 570S Spider zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

McLaren 570S Spider Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 570S Spider samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.