For the exhilaration

Bringing you closer to the elements McLaren 570S Spider

Carbon fiber constructie

3.8-liter V8 motor

Invouwbare hardtop

Exhilaration

amplified

Met de McLaren 570S Spider krijg je alle prestaties van de Coupé, plus de opwinding van rijden in de open lucht. De 570S Spider brengt je dichter bij de elementen in een ontwerp wat mooi blijft, of je nu het dak open of dicht hebt. Door de carbon fiber constructie heeft deze Spider een enorme stijfheid en sterke, ten opzichte van meest andere convertibles. De extreme prestaties, dynamische uitmuntendheid en indrukwekkende verfijning zijn behouden, zoals je bij een McLaren verwacht.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 570S Spider

Onder het mooie exterieur van de 570S Spider zit net zulke schoonheid ‘verstopt’. Het chassis is ontleent aan het race-erfgoed van het merk. Daardoor is de auto ongelooflijk responsiever en wendbaarder dan andere cabriolets. In combinatie met de woeste motor levert dit adembenemende prestaties op.

0 - 100 km/u

3,2 seconden

Maximumsnelheid

328 km/u

Power

570 pk

Motor

3.8-liter twin-turbocharged V8

Technics

The invisible

power

Met dezelfde 3.8-liter V8 motor met dubbele turbo en het lichtgewicht Monocell II-chassis van carbon fiber als de 570S, biedt de 570S Spider dezelfde rijervaring als zijn broer. Maar dan met een hardtop, zodat je kunt genieten van open autorijden. Uniek in dit segment zijn de iconische tweevlaksdeuren van McLaren, terwijl het tweedelige dak met een druk op de knop in slechts 15 seconden kan worden geopend of gesloten. Het dakmechanisme voegt slechts 46 kilogram toe aan het gewicht van de auto en voegt nog geen tiende van een seconde toe aan de acceleratietijd van 0 tot 100 km/u van de Coupé. Deze Spider is echt compromisloos.

Drooggewicht

1.402 kilogram

Chassis

Monocell II

Dak

Geopend of gesloten in 15 seconden

Interior

Everything

for a reason

Doe het dak open en meer mensen kunnen genieten van het elegante interieur van de 570S Spider. Het interieur is voorzien voor van handgestikt leer, accenten in satijnchroom en een ‘zwevend’ middenconsole. Het resultaat is een omgeving waar je bij wordt betrokken en alle prestaties kunt ervaren die de Spider biedt. Maar genieten van uitzonderlijke comfort is natuurlijk ook een optie…

Enhance your

driving experience

Een 7” touchscreen geeft toegang tot het McLaren IRIS-infotainmentsysteem. Je bedient gemakkelijk alle instellingen, van navigatie tot de temperatuur, van spraakactivering tot (optionele) achteruitkijkcamera.

570S Spider- NL (3) 570S Spider- NL (4)

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Alexander Sterk

Alexander Sterk

Commercieel Directeur

+31 (0)6 53 63 06 30

a.sterk@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl