scroll voor meer

McLaren 600LT Spider

The edge. Amplified

Zelfs een ervaren McLaren-rijder hapt naar adem als hij de 600LT Spider open rijdt. De hooggelegen uitlaatmonden, vlak achter de schouders, maken u letterlijk één met een vurige 3,8 liter V8. En met de uiterst nauwkeurige circuitgeoriënteerde rij-eigenschappen is de 600LT Spider – net als de Coupé – de meest prestatiegerichte auto uit de Sports Series. Voelen, horen én zien hoe u in 2,9 seconden naar 100 km/h jaagt, het zijn sensaties die absolute topklasse belichamen.

De Longtail-filosofie van McLaren pakt uitstekend uit voor 600LT Spider. Onder het motto sterker, lichter, betere aerodynamica, heeft hij dezelfde downforce als de Coupé: 100 kg bij 250 km/h. Extra indrukkend voor een open auto. En dankzij het ultra stijve lichtgewicht koolstofvezel chassis is de 600LT Spider maar 50 kilo zwaarder dan z’n broer. Zin om dit convertible circuitmonster uit te dagen? Dan bent u in goed gezelschap van een zeventraps Seamless Shift Gearbox met dubbele koppeling, een speciale Ignition Cut voor snellere schakelovergangen en een Inertia Push voor optimale acceleratie. En niet te vergeten unieke Pirelli P-Zero™ Trofeo R-banden, ontwikkeld voor het circuit. Bent u klaar voor een race die u alleen maar kunt winnen? Dan ontmoeten we u graag in onze showroom.

Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 306.000

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw 600LT Spider zelf naar uw wens kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

Configureer mijn 600LT Spider

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 600LT Spider samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.