The Longtail legend

Pared back Pumped Up McLaren 600LT Spider

De 'next Longtail’ van McLaren

3.8-liter V8 Twin-Turbocharger motor

Geleverd met 3 jaar fabrieksgarantie

Pure Breed

Fresh Thinking

De LT-opwinding waarbij alle zintuigen worden geprikkeld door de elementen. Een auto die gebouwd is om nog sneller te zijn. Nog lichter en nog behendiger. Alles om jou aan te moedigen om net dat stapje verder te gaan. Met een simpele druk op de knop van de McLaren 600LT Spider verdwijnt het dak onder de cover en brengt het haast een geestverruimende LT-ervaring. Welcome to the edge.

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the 600LT

Van een Longtail mag je grootste prestaties verwachten. En de 600LT Spider stelt niet teleur. In slechts 2,9 seconden rijd je al 100 km/u en binnen 8 seconden tikt de teller de 200 km/u aan. De motor – Een McLaren 3.8-liter Twinturbo V8 – komt uit de racerij en is zo aangepast dat het 30 pk extra vermogen en 20 Nm levert.

0 - 100 km/u

2,9 seconden

Maximumsnelheid

324 km/u

Power

600 pk

Motor

3.8 liter V8 Twin-Turbocharger

Technics

Aero

perfected

Let’s start at the very beginning… De 600LT Spider is gebouwd rond een lichte monocoque van carbon fiber. De Monocell II weegt slechts 75 kilogram, maar is sterker dan ooit. En het besparen van gewicht werd haast een topsport bij deze auto. De auto is voorzien van dunner glas, heeft ongelooflijk wendbare wielen en een lichtgewicht, korte uitlaat – geïnspireerd op de McLaren Senna. De ultalichte intrekbare hardtop van carbon fiber wordt binnen 15 seconden opgeborgen onder de tonneau-cover. En dan sta je nog dichter bij het geluid van deze machine. Een ervaring als geen andere.

Drooggewicht

1.297 kilogram

Monocoque

Monocell II

Dak

binnen 15 seconden opgeborgen

Interior

Just you

and the car

We kunnen ons richten op alle elementen die zijn weggelaten bij de 600LT Spider, maar dat zou de focus op het verkeerde leggen. McLaren heeft namelijk kleine luxe items vervangen door vooruitstrevende verbeteringen. Zoals superlichte carbon fiber racestoelen, die voor het eerst werden gezien in de Senna. Of de 12-uurmarkering op het stuur, zodat je altijd weet waar je de auto naartoe wil sturen.

Enhance your

driving experience

Gewichtsbesparing was een belangrijk onderwerp bij de ontwikkeling van de 600LT Spider, maar het ging niet alleen maar daarom. De cockpit van de auto is namelijk op het circuit gericht en zorgt voor een heldere geest en scherpe zintuigen. Alles om jouw grenzen op te zoeken.

McLaren_600LT_Spider_Louwman_Exclusive_Interior-1 McLaren_600LT_Spider_Louwman_Exclusive_Interior-2

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Alexander Sterk

Alexander Sterk

Commercieel Directeur

+31 (0)6 53 63 06 30

a.sterk@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl