scroll voor meer

McLaren 720S

Grensverleggend

Soms krijgen wij de vraag wat we eigenlijk verstaan onder een supercar. McLaren maakt het makkelijk om daar antwoord op te geven. De 720S is wat ons betreft alles wat een supercar moet zijn: superlicht, superkrachtig en supersnel. De lijnen zijn onmiskenbaar McLaren en de ontwerpers hebben zich laten inspireren door het type witte haai dat we kennen uit Jaws. Het speciaal ontwikkelde MonoCage II chassis is gemaakt van koolstofvezel, zoals gebruikelijk bij McLaren. Daarbij is deze 720S voorzien van tweevlaksdeuren. Bij het openen gaan ze naar voren en omhoog, voor eenvoudig in- en uitstappen. Een magnifiek gezicht; het lijkt wel een kunstwerk.

De 720S heeft een direct beschikbare power waar nooit een einde aan lijkt te komen. Dat is te danken aan de nieuwe en extreem krachtige M840T twin-turbo V8-motor die maar liefst 720 PK levert. Wat u hoort – en voelt – na een druk op de startknop is niet te omschrijven. En dan het rijden zelf: een verslavende sensatie. Op elk wegdek en onder alle omstandigheden biedt de 720S de controle om tot het uiterste te gaan. U merkt het, wij raken niet uitgepraat over deze supercar. Kom snel naar onze showroom, dan snapt u waarom.

McLaren_720S_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 317.000,-

Motoren

Configureer uw McLaren

De button hieronder verwijst u naar de website van McLaren. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u uw McLaren 720S zelf naar uw wensen kunt aanpassen. Wanneer u uw ontwerp opslaat als PDF, kunt u dit bestand gebruiken om bij ons meer informatie op te vragen.

McLaren 720S Configurator

Geïnteresseerd?

Heeft u uw perfecte McLaren 720S samengesteld? Neem contact op met Alexander Sterk voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.