The Full force of McLaren

An all-new era McLaren Artura

Lichtste hybrid op dit moment

Hoge koppel: 720 Nm

3 jaar onderhoud inbegrepen

Pioneering

qualities

Alle aantekeningen van voorheen zijn van het bord geveegd en McLaren is met een schone lei begonnen. Het is tijd voor een compleet nieuwe McLaren Carbon Fibre Lightweight Architecture en high-performance hybride aandrijflijn. Voor de McLaren Artura zijn alle regels herschreven en grenzen verlegd. Aerodynamica speelt een hoofdrol om prestaties naar een nog hoger niveau te tillen. McLaren zet een stap richting de toekomst. Zet jij de stap mee?

Download wallpaper
Engine

The beating heart

of the Artura

De Artura is voorzien van een gloednieuwe V6-motor met dubbele turbocompressor. De motor is 50 kilogram lichter dan de voorheen gebruikte V8 en produceert het hoogste pk/liter per kilogram van alle V6’s op de markt. De ‘V’-hoek van 120° zorgt voor een optimale gewichtsverdeling. Ook hier vind je de filosofie van gewichtsbesparing terug; de transmissie en zelfs de E-motor zijn zo licht mogelijk gemaakt. Alles voor indrukwekkende prestaties.

Hear the engine
0 - 100 km/u

3,0 seconden

Maximumsnelheid

330 km/u

Power

680 pk

Motor

3-liter V6 Twin Electrically-Actuated turbochargers

Technics

Start light,

get lighter

De Artura komt direct met een krachtig statement: het is de lichtste plug-in hybride supercar van dit moment, met het laagste zwaartepunt. De geheel nieuwe McLaren Carbon Fibre Lightweight Architecture (MCLA) brengt gewichtsbesparing tot een hoog niveau. De nieuwe monocoque is lichter dan het vorige ontwerp; slechts 82 kilogram aan totaalgewicht. De Artura is zo gevormd dat het de luchtstroom optimaal benut. De nieuwe, verborgen inlaatkanalen in de deuren leiden lucht over, onder en door de carrosserie. De achterspoiler en diffusor genereren 50 kilogram neerwaartse kracht voor ultieme stabiliteit.

Drooggewicht

1.395 kilogram

Carrosserie

Carbon Fibre Lightweight Architecture

Positie krachtbron

Achter de sportstoelen

Interior

Beautiful

simplicity

Bij de Artura draait het om de bestuurder. De cockpit is zo overzichtelijk en individueel gevormd dat jouw focus enkel op de weg en de emotie ligt. De cabine is groter opgebouwd en biedt aanzienlijk meer been-, knie- en schouderruimte. Comfort en kwaliteit staan voorop bij de keuze van materialen en bedieningselementen.

Enhance your

driving experience

Twee scherpe, heldere HD-schermen geven volle kleuren, haarscherpe resolutie en 3D-graphics. Maar naast de nieuwe schermen vind je in de Artura ook McLaren Track Telemetry, spraakbesturing, Emergency Call en Over-the-Air software-updates. En zoals je mag verwachten kun je ook gebruikmaken van Apple CarPlay® en Android Auto™.

P16_Detail_Speaker_FINAL P16_Detail_CentreScreen_FINAL

What to expect when choosing McLaren?

Bij Louwman Exclusive verkopen we niet alleen de mooiste McLaren’s… We zorgen er ook voor dat ze tip-top in orde onze werkplaats verlaten. Als officieel partner van McLaren Automotive volgen onze professionals alleen de officiële trainingen van het merk en werken ze uitsluitend met originele onderdelen uit de fabriek. Zo zorgen we ervoor dat je veilig kunt genieten van jouw McLaren.

Onderhoud door gecertificeerde technicians
Trainingen en kennis vanuit de fabriek
Member van onze INVITED Community
Profiteer van mooie cadeaus en evenementen
Member van de McLaren Owners Club
O.a. gave track days met andere McLaren Owners

Special care by our specialists

Onze professionals staan klaar om je te woord te staan. Of het nu gaat om het maken van een proefrit of het beantwoorden van jouw vragen.

Alexander Sterk

Alexander Sterk

Commercieel Directeur

+31 (0)6 53 63 06 30

a.sterk@louwmanexclusive.nl

Thomas Middeldorp

Thomas Middeldorp

Brand Manager

+31 (0)6 27 17 17 83

t.middeldorp@louwmanexclusive.nl

Wouter Dekker

Wouter Dekker

Brand Manager

+31 (0)6 22 96 80 54

w.dekker@louwmanexclusive.nl