scroll voor meer

McLaren Qualified

Een McLaren is zoveel meer dan een auto. En dat geldt wat ons betreft ook voor een jong gebruikt exemplaar. Alleen bij een officiële McLaren-dealer, dus ook bij ons, heeft u namelijk de zekerheid dat uw McLaren met volle toewijding is onderhouden conform de exclusieve kwaliteitseisen die McLaren stelt. Een McLaren Qualified is dus in niets te vergelijken met tweedehands.

McLaren Qualified, die eretitel krijgt een McLaren bij ons niet zomaar. Wij reiken hem alleen uit aan een jong gebruikte McLaren nadat de auto uitermate zorgvuldig is onderzocht én goedgekeurd op essentiële punten die vanuit de fabriek zijn geformuleerd. Het predikaat Qualified geeft u de zekerheid dat de auto in perfecte conditie verkeert. Bovendien weet u dan ook dat de aankoop en de toekomstige kilometers zijn zoals McLaren het bedoelt: eersteklas.

  • Minimaal 1 jaar McLaren Qualified garantie.
  • Een grondige inspectie door een McLaren gecertificeerde monteur.
  • Drie maanden na aankoop krijgt de auto een servicebeurt.
  • De banden voldoen aan de eisen die McLaren stelt en hebben minimaal een profiel van 3 mm.
  • Inclusief rijklaar maken volgens McLaren voorschriften.
  • De auto is alleen voorzien van originele McLaren onderdelen en is exact volgens McLaren specificaties afgesteld.
  • Alle mogelijke eigendomschecks zijn door de McLaren vertegenwoordiger uitgevoerd.

Met een McLaren Qualified schaft u niet alleen een adrenalinekick op wielen aan.

Met een Mclaren Qualified schaft u niet alleen een adrenalinekick op wielen aan. U wordt ook automatisch lid van INVITED. Dit is ons exclusieve programma dat we samen met partners voor u samenstellen. Als INVITED-member profiteert u van speciale events, exclusieve aanbiedingen en ontvangt u het glossy INVITED-magazine. Daarnaast treedt u toe tot de Louwman Exclusive-familie, met onze technicians die hun enthousiasme voor McLaren graag met u delen en u graag terzijde staan met de nieuwste kennis.

Bekijk onze McLaren collectie

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.