scroll voor meer

Unfiltered Driving
experience

Minotto

Modern technology, mid-century Italian charm

Op het eerste gezicht een prachtige sportwagen uit de midden jaren 50. Een Barchetta zoals ze niet meer worden gemaakt. Of toch wel?

Minotto is het geesteskind van Nederlander Hans Teijgeler. Vanuit de liefde voor klassieke Italiaanse sportwagens en een hang naar echt autorijden ontstond het idee voor Minotto. Het kostte Teijgeler 8 jaar om het concept te perfectioneren. Daarin is hij naar onze mening geslaagd. En hierin staan wij niet alleen. In de bladen heeft de auto zeer veel lof geoogst. Niet alleen vanwege het schitterende uiterlijk maar ook om de rauwe, pure rij-eigenschappen, welke door meerdere journalisten met die van de iconische Ferrari F40 vergeleken zijn.

De Minotto gaat in een zeer exclusieve serie gebouwd worden en zal niet misstaan naast een Ferrari 750 Monza of een Maserati 300S uit de jaren 50. De technologie is echter volledig van deze tijd. En door het gebruik van moderne materialen zoals koolstofvezel en aluminium weegt de auto in uiteindelijke vorm minder dan 900 kilo. Er is veel meer over Minotto te vertellen dan we hier kunnen beschrijven. Dus kom hem bewonderen bij ons in de showroom.

minotto-hero-image

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.