scroll voor meer

Morgan 4/4​

Iconisch tot in elk detail

Bij Louwman Exclusive hebben we een diep respect voor auto’s met wat de Britten zo mooi ‘heritage’ noemen. Alleen daarom al nemen we onze hoed af voor de Morgan 4/4. Die wordt al gemaakt sinds 1936 en is daarmee het voertuig met de langste productiegeschiedenis ter wereld. Niet dat het een ouderwetse auto is trouwens. Integendeel: de 4/4 is helemaal bij de tijd. Neem bijvoorbeeld zijn eigentijds lage brandstofverbruik van 1 op 15,6. Daarmee heeft hij een minimale impact op het milieu. Maar wel met maximale prestaties, want hij weegt maar 795 kilo.

De Morgan 4/4 heeft een elegante, slanke carrosserie en staat op smalle wielen. Daardoor oogt hij als een echte klassieker, ook al is de techniek meer dan up-to-date. Ook klassiek is natuurlijk het plezier van open rijden in een 4/4. Zoals alle Morgans biedt de 4/4 volop mogelijkheden om uw exemplaar helemaal naar wens te maken. Wij adviseren u daar graag over. Kom snel eens kijken in onze showroom. Best kans dat u dan straks ook de binnenwegen verkent met deze rijdende legende.

Morgan_4:4_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 64.200,-
Morgan 4 4

Motoren

Configureer mijn 4/4

Configureer uw Morgan

De button hieronder verwijst u naar de website van Morgan. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u zelf kunt kiezen hoe uw 4/4 eruit zou kunnen zien. Omdat iedere Morgan op maat wordt gemaakt, helpen wij u graag in onze showroom met het samenstellen van uw Morgan.

Morgan 4/4 Creator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Morgan eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Wouter Dekker voor meer informatie.

Neem contact op

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.