scroll voor meer

Morgan 4/4​

Iconisch tot in elk detail

Bij Louwman Exclusive hebben we een diep respect voor auto’s met wat de Britten zo mooi ‘heritage’ noemen. Alleen daarom al nemen we onze hoed af voor de Morgan 4/4. Die wordt al gemaakt sinds 1936 en is daarmee het voertuig met de langste productiegeschiedenis ter wereld. Niet dat het een ouderwetse auto is trouwens. Integendeel: de 4/4 is helemaal bij de tijd. Neem bijvoorbeeld zijn eigentijds lage brandstofverbruik van 1 op 15,6. Daarmee heeft hij een minimale impact op het milieu. Maar wel met maximale prestaties, want hij weegt maar 795 kilo.

De Morgan 4/4 heeft een elegante, slanke carrosserie en staat op smalle wielen. Daardoor oogt hij als een echte klassieker, ook al is de techniek meer dan up-to-date. Ook klassiek is natuurlijk het plezier van open rijden in een 4/4. Zoals alle Morgans biedt de 4/4 volop mogelijkheden om uw exemplaar helemaal naar wens te maken. Wij adviseren u daar graag over. Kom snel eens kijken in onze showroom. Best kans dat u dan straks ook de binnenwegen verkent met deze rijdende legende.

Motoren

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.