scroll voor meer

Morgan Plus 4

De absolute favoriet

Wij vinden de Plus 4 de meest toegankelijke Morgan. Een klassieke Brit die zich graag laat meenemen op toertochten. Maar wel met genoeg pit om af en toe ook een beetje puberaal te kunnen doen. Daar zorgt de krachtige viercilindermotor van Ford wel voor. Met zijn bredere koets en wielen ziet de Morgan Plus 4 er ook net wat robuuster uit dan bijvoorbeeld de 4/4. En doordat het gewicht optimaal verdeeld is, rijdt hij soepel en stuurt hij strak. Geen wonder dat de Plus 4 onze best verkopende Morgan is.

Natuurlijk is de Plus 4 gemaakt om open te rijden. Maar bij slecht weer heeft u hem in no-time dicht, dankzij het slimme Easy-Up-dak. Tot de standaarduitrusting behoren ook zwarte spaakwielen, comfortabele sportstoelen en voorruitverwarming. Uiteraard kunt u ook deze Morgan helemaal naar uw wensen laten bouwen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit meerdere leersoorten en -kleuren, wielen, dashboards. Veel van onze klanten kiezen ook voor het karakteristieke bagagerek. Hoe maakt ú uw Plus 4 van Louwman Exclusive compleet?

Morgan_Plus4_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 93.750,-

Motoren

Configureer uw Morgan

De button hieronder verwijst u naar de website van Morgan. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u zelf kunt kiezen hoe uw Plus 4 eruit zou kunnen zien. Omdat iedere Morgan op maat wordt gemaakt, helpen wij u graag in onze showroom met het samenstellen van uw Morgan.

Configureer uw Morgan Plus 4

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Morgan eruit zou kunnen zien? Neem contact op met Wouter Dekker voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.