scroll voor meer

​Morgan Roadster

Ongekende kracht verpakt in oogstrelend design

De krachtpatser in de Classic-categorie van Morgan is deze Roadster. Met zijn 3,7-liter V6-motor van Ford brengt hij altijd binnen de kortste keren een brede grijns op ons gezicht. Zo’n performance zou je niet verwachten van zo’n stijlvol ogende Brit. Of misschien toch wel, want het is tenslotte een Morgan. Dat betekent ook een lekker laag gewicht: slechts 950 kilo. En dat bij 280 PK. Wij hoeven u vast niet uit te leggen hoe dat voelt als u achter het stuur zit.

De sportieve bravoure van de Morgan Roadster wordt ondersteund door een 6-versnellingsbak en een limited slip-differentieel. Met zijn forse koppel is deze Morgan ook heel geschikt voor langere toer- of andere ritten. Het is niet alleen een ‘mooi weer-auto’, want Met het Easy-Up-mechanisme doet u het dak in een handomdraai open en dicht. Het interieur is helemaal afgestemd op het comfort van de bestuurder en aangekleed met prachtig leer. De Roadster is standaard al rijk uitgerust, maar u kunt uw exemplaar naar wens afmaken met allerlei aantrekkelijke opties. Wordt u ook al warm bij het idee van een klassieke Morgan met de prestaties van een sportwagen? Kom dan de Roadster bekijken in onze showroom.

Morgan_Roadster_Ext1
Net. catalogusprijs incl. BPM en BTW vanaf
€ 125.950,-

Motoren

Configureer uw Morgan

De button hieronder verwijst u naar de website van Morgan. Deze opent in een nieuw tabblad en leidt direct naar de pagina waar u zelf kunt kiezen hoe uw Roadster eruit zou kunnen zien. Omdat iedere Morgan op maat wordt gemaakt, helpen wij u graag in onze showroom met het samenstellen van uw Morgan.

Morgan Roadster Creator

Geïnteresseerd?

Heeft u kunnen bekijken hoe uw perfecte Morgan eruit zou kunnen zien? Wij kunnen u verder helpen. Neem contact op met Wouter Dekker voor meer informatie.

Neem contact op

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.