scroll voor meer

​TVR Griffith

Pure power

Wij hebben de kriebels, al sinds hij in 2017 op Goodwood Revival werd gepresenteerd. Met deze Griffith lanceert TVR een compleet nieuwe sportwagen. En wat voor een! De nieuwe Griffith is alles wat een TVR moet zijn: een prachtige auto met een imposant geluid en verpletterende prestaties. Zelfs als hij stil staat, ziet hij er snel uit. Dat is hij ook, want er zit een machtige ongeblazen 5,0-liter V8 in waarmee hij binnen 4 seconden van nul naar honderd gaat, met 400 PK per duizend kilo en een topsnelheid van ruim 320 kilometer per uur.

Bij al dat geweld zorgt de aerodynamische vormgeving voor perfecte stabiliteit en controle. Door het gebruik van zij-uitlaten is de bodem volmaakt vlak en de downforce optimaal. Zo kan de Griffith zijn power zelfs bij hoge snelheden probleemloos kwijt. Het interieur is smaakvol aangekleed met leer en fraaie subtiele details. Een heerlijke plek om te zitten, vinden wij. Begint u ook al de kriebels te krijgen? TVR start eind 2018 met de productie van 500 exemplaren van de Griffith. In de tussentijd vertellen wij u graag meer over deze gloednieuwe Britse legende in wording. Kom een praatje maken in onze showroom.

TVR_Griffith_Header1

Motoren

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.