Maserati Birdcage Tipo 61 Junior Car Working Engine

Merk Maserati
Model Birdcage Tipo 61 Junior Car
Type Working Engine
Carrosserie Overig
Transmissie CVT
KM Stand 10 km
Brandstof Benzine
Prijs
€ 23.000,- BTW Auto
Basis prijs € 23.000,-
Tax free (BTW/BPM) € 23.000,-

Maserati Birdcage Tipo 61 Junior Car Working Engine

Weet u nog dat u continu zat te dromen over uw auto? De posters hingen op uw kamer en elk tijdschrift werd uitgepluizen. Uw kind hoeft niet meer te wachten tot hij of zij groot is, want wij hebben de Maserati Birdcage Tipo 61 Junior in onze showroom staan! Toch wel een van de meest beroemde sportwagens uit de jaren 60…

De Maserati Tipo 61 was én is een van de meest iconische auto’s en wordt door autofanaat Jay Leno de meest perfecte raceauto allertijden genoemd. De naam Birdcage werd afgeleid van de unieke manier waarop de auto was gebouwd. De originele auto bestond namelijk uit 200 buisdelen die één robuust frame vormden.

Deze junior versie is net zo mooi als zijn grotere broer en is volledig met de hand gemaakt. De carrosserie is volledig van glasvezel en bestaat uit een gedetailleerd stalen buizenframe. Daarnaast vindt op de auto 4 schijfremmen, lichtmetalen spaakwielen, werkende meters, Michelin-banden en zelfs een kleine Maserati-sleutel en startknop. Met deze knop wordt de 110 cc 4-takt motor gestart! Maar laten we vooral de prachtige, gelaste rvs open uitlaatpijp niet vergeten. Ook hier komt het zo bekende geluid van Maserati tot zijn recht.

Door de verfijnde afwerking, de grote hoeveelheid details en de zeer beperkte oplage behoort deze auto tot het high-end segment van de junior auto’s. En het goede nieuws? Zoveel ruimte neemt deze Maserati niet in. Ontmoeten we elkaar in onze showroom?

Afmetingen: De afmetingen zijn: H: 60 cm. (23 1/2 inch), L: 240 cm. (94 1/2 inch), l: 96 cm. (37 3/4 inch)
Maserati

Neem contact op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Aanmelden voor de nieuwsbrief