scroll voor meer

PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE

Maserati Junior Car

Working Engine

Merk Maserati
Model Junior Car
Type Working Engine
Carrosserie Overig
Transmissie CVT
Km-stand 10 km
Brandstof Benzine
Bewaar als favoriet
Louwman Exclusive prijs
€ 24.950,- BTW auto
Prijs € 24.950,-
Export prijs (ex. BTW) € 20.620,-

Maserati Junior Car

Craftsmanship... Dat is zeker van toepassing op deze, in Italië gebouwde, Maserati Junior Car. Zelf komen wij maar moeilijk achter de historie van deze junior auto. Verder als dat er maar enkelen gebouwd zijn door een gepensioneerde vakarbeider komen we niet. Wat we wel weten is dat deze auto tot in detail is nagebouwd van een Maserati uit vervlogen tijden. En, hij heeft een werkende motor en rijdt dus echt!

Deze bijzondere Junior Maserati zal bij een liefhebber/verzamelaar als pronkstuk echt tot zijn recht komen. De mooie details tezamen met de unieke afwerking maken deze unieke Maserati tot een musthave!
Portret LEC 29-08-2018-7970-2
Jan van der Jeugd
Maserati Brand Manager

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.