scroll voor meer

PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE

Maserati Junior Car

Working Engine

Merk Maserati
Model Junior Car
Type Working Engine
Carrosserie Overig
Transmissie CVT
Km-stand 10 km
Brandstof Benzine
Bewaar als favoriet
Louwman Exclusive prijs
€ 17.950,- BTW auto
Prijs € 17.950,-
Export prijs (ex. BTW) € 20.620,-

Maserati Junior Car

Voor sommige volwassenen is de showroom van Louwman Exclusive te vergelijken met een speelgoedwinkel. Nu deze Maserati 250F Junior Car in de showroom staat geven we ze geen ongelijk.

Voor de allerkleinsten of de gepassioneerde verzamelaar is de Maserati Junior Car een must. Deze prachtige Maserati heeft een schaalverdeling van ongeveer 1:2 en is een zorgvuldig vervaardigde kopie van de iconische Maserati 250F waarmee de legendarische coureur Juan Manuel Fangio 1957 zijn tweede wereldkampioenschap wist binnen te halen. Alles aan deze auto straalt authenticiteit uit met prachtig details zoals de tankdop, het stuurwiel en de dubbele uitlaat.

Onder het glanzende rode koetswerk schuilt een echte 1 cilinder benzinemotor. Schakelen gebeurt met een CVT-transmissie. Dankzij de werkende remmen en besturing kan een jonge racefanaat al echt de (kart)baan op met deze Maserati. Uiteraard is het ook een mooie toevoeging aan een miniaturencollectie.

Deze Maserati Junior Car is onder andere voorzien van:

* 1 cilinder benzinemotor
* CVT-transmissie
* Michelin banden
* Leren kuipstoeltje
* Dubbele uitlaat
* Stuurwiel met hout

Portret LEC 29-08-2018-7970-2
Jan van der Jeugd
Maserati Brand Manager

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.