scroll voor meer

Morgan 3Wheeler

SuperSport Junior Pedal Car

Merk Morgan
Model 3Wheeler
Type SuperSport Junior Pedal Car
Carrosserie Cabriolet
Transmissie Handgeschakeld
Km-stand 10 km
Brandstof Overig
Versnellingen 3
Bewaar als favoriet
Louwman Exclusive prijs
€ 4.950,- BTW auto
Prijs € 4.950,-
Export prijs (ex. BTW) € 4.917,-

Morgan 3Wheeler

Ter ere van het 100 jaar bestaan van de Morgan Motor Company werd een kinderversie van de Morgan 3Wheeler geïntroduceerd, genaamd "SuperSport Junior Pedal Car". De trapauto voor kinderen van 6 tot 13 jaar, werd gebouwd in de Morgan fabriek, naast de "gewone" auto's. Het is dus een echte Morgan, met aluminium plaatwerk, leder en een essenhouten frame. Een handrem, chassisnummer en versnellingshandel ontbreken niet. Oorspronkelijk was het idee om 2 productiereeksen van elk 250 stuks te plannen. De tweede run is echter nooit gestart dus ogenschijnlijk zijn er slechts 250 stuks geproduceerd. Daarmee is de Supersport Junior een waar collectors item! We bieden u hier ons showroom model aan met chassisnummer 102, in het rood met een zwart interieur.

Wouter
Wouter Dekker
Morgan Brand Manager

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.