scroll voor meer

Morgan 3Wheeler

2.0 - NEW

0-100km
6 6 sec.
Topsnelheid
185 185 km/h
PK
82 82 pk
Merk Morgan
Model 3Wheeler
Type 2.0 - NEW
Carrosserie Cabriolet
Kleur Sports Red
Laksoort basis
Transmissie Handgeschakeld
Km-stand 40 km
Registratie 2018
Brandstof Benzine
Versnellingen 5
Louwman Exclusive prijs
€ 67.080,- BTW auto
Prijs € 65.830,-
Kosten rijklaar maken (incl. leges) € 1.250,-
Export prijs (ex. BTW) € 47.039,-

Morgan 3Wheeler

In 1909 bouwde Henry Morgan zijn eerste voertuig en dat was een 3Wheeler. De eerste 27 jaar van het bestaan produceerde Morgan alleen maar 3Wheelers, die tot midden jaren '50 in productie bleven. Sinds 2012 staat de huidige 3Wheeler weer in de showroom, waarmee Morgan terug greep naar de beginperiode van het merk. En niet zonder succes, want inmiddels zijn er reeds 2.000 nieuwe 3Wheelers op de weg gezet.

Het hier aangeboden exemplaar is in Sports Red uitgevoerd, waardoor men de kleine Morgan niet snel over het hoofd zal zien. Het zwarte leder, de zwarte spatborden en zwarte hitteschilden van de uitlaten steken prachtig af tegen deze frisse carrosseriekleur. De extra louvres in de neus zorgen voor een klassieke look terwijl het 'Appearance Pack', onder andere bestaande uit een kleine verlagingsset en aangepaste voorspatborden, de Morgan een nog wat sportiever uiterlijk geven dan de huidige standaard versies. Naar wens is de Morgan uiteraard verder te personaliseren. We informeren u graag over de mogelijkheden!

Opties & uitrusting

Exterieur
MOG Appearance Pack
MOG Louvres in 'motorkap'
MOG Ronde buitenspiegels
MOG Tonneaucover mohair
MOG Zwarte hitteschilden uitlaat

Interieur
12Volt aansluiting
MOG Elastische deurtassen

Overige
Fabrieksgarantie
MOG Fotoreportage van de bouw

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.