scroll voor meer

PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE PRICE

Morgan 3Wheeler

| New Model | 4.000 km.

0-100km
6.5 6.5 sec.
Topsnelheid
185 185 km/h
PK
82 82 pk
Merk Morgan
Model 3Wheeler
Type | New Model | 4.000 km.
Carrosserie Cabriolet
Kleur Sports Blue
Laksoort basis
Transmissie Handgeschakeld
Km-stand 4.100 km
Registratie 11 december 2015
Brandstof Benzine
Versnellingen 5
Bewaar als favoriet
Louwman Exclusive prijs
€ 54.950,- BTW auto
Prijs € 53.700,-
Kosten rijklaar maken (incl. leges) € 1.250,-
Export prijs (ex. BTW) € 43.400,-

Morgan 3Wheeler

De Morgan 3Wheeler biedt een unieke beleving die nauwelijks te omschrijven is. Tijdens het rijden met de Morgan ben je één met de elementen. Het volledig open karakter en het feit dat je extreem laag bij de grond zit zorgt voor een geweldige snelheidsbeleving zonder de verkeersregels te overtreden. De 3Wheeler brengt een lach op ieders gezicht; bestuurder, passagier en andere weggebruikers. Van klein tot groot, jong of oud, iedereen vindt het leuk, steekt zijn duim op of zwaait. De Morgan 3Wheeler biedt 'the most smiles per mile'!

Het hier aangeboden exemplaar is in december 2015 in gebruik genomen en is dus van het vernieuwde type, onder andere herkenbaar aan de zogenaamde 'louvres' in de achterzijde van de carrosserie. Uitgevoerd in een prachtige donker blauw kleur met zwart leder, zwarte roll-bars en de 'MOG' graphics, geïnspireerd door de livery van de vliegtuigen van de RAF. Deze Morgan is verder voorzien van een in carrosseriekleur gespoten neus en stoelverwarming en heeft slechts 4.000 km gereden.

Wouter
Wouter Dekker
Morgan Brand Manager

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.