scroll voor meer

It cannot be
more british

Bentley Experiences

Britser dan Bentley wordt het niet. Bentley organiseert jaarlijks verschillende evenementen voor Bentley-owners en enthousiastelingen die graag in aanraking komen met het automerk. Bentley organiseert Grand Tours, Extreme Driving Events tot aan Lifestyle Events. Kortom, alles om de Britse sensatie op u over te brengen!

Ontdek meer

 

website_dp_3_column_bentley_1
website_dp_3_column_bentley_2
website_dp_3_column_bentley_3

100 years of Bentley

Van de geïnspireerde oprichter Walter Owen Bentley tot het huidige team van meer dan 4.000 werknemers… Bentley was opgericht in 1919, nu 100 jaar later produceert het merk nog steeds luxueuze en uitgesproken auto’s. Daarnaast is Bentley betrokken geweest bij enkele belangrijke gebeurtenissen in de afgelopen 100 jaar. Het Britse merk creëerde de Bentley Boys en Girls, won 5 keer de 24 uur van Le Mans in 7 jaar tijd en presenteerde in 2015 zijn eigen luxe SUV.

Bekijk de evenementen

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.