scroll voor meer

Get to know
your Maserati

Master Maserati Driving Courses

Master your driving

Eindeloze prestaties die u de mogelijkheid bieden om u als bestuurder van een Maserati te ontwikkelen,
ongeacht uw vaardigheid of ervaring.

De Maserati rij-cursussen zijn gecreëerd om te zorgen dat u het uiterste uit uw Maserati kan halen en de auto beter leert kennen. U krijgt persoonlijke begeleiding en wordt gecoached door internationaal – tot kampioen gekroonde – instructeurs. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om met een GranTurismo GT4 te rijden of een ronde te ervaren naast viervoudig GT4-kampioen Andrea Bertolini.

Ontdek meer

maserati-shell
maserati_race
maserati_practise

Discover and book your course

Wilt u de theorie en de essentie van het racen beheersen? Tijdens de Maserati Practice Course worden alle vaardigheden en de essentie bijgebracht door professionele drivers. Daarnaast biedt Maserati ook de Maserati Qualifying Course aan om uw allround techniek bij te slijpen en uw vaardigheden en rondetijden te verbeteren.

Tijdens de cursussen ‘Race’ en ‘Championship’ wordt u door Andrea Bertolini – viervoudig wereldkampioen – meegenomen in de Maserati GranTurismo MC GT4.

Bekijk alle courses

 

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.