scroll voor meer

Experience
a complete
formula 1 weekend

McLaren F1 Experience

 

De McLaren F1 Experience… Het team van McLaren neemt u mee van vrijdag tot en met zondag en laat u alle gebeurtenissen van een Formule 1 weekend ervaren. Bekijk de race vanuit een unieke perspectief, krijg live team updates, informatie over de strategie tot aan toegang tot de exclusive Formule 1 Paddock Club en Pit Lane Walk. Daarnaast wordt u tijdens het weekend voorzien van de beste gerechten en dranken. Kortom, de ultieme ervaring voor Formule 1 liefhebbers!

Ga voor meer informatie over de aankomende F1 Experience Weekends naar de website van McLaren.

3luik_f1_experience_1
3luik_f1_experience_2
3luik_f1_experience_3

Formule 1 Paddock Club

De McLaren Formule 1 Paddock Club geeft u onbeperkt toegang tot de Paddock Club Lounge, waar u gebruik kunt maken van activiteiten zoals de F1 simulator en foto’s kan maken met de overwinningstrofee. Daarnaast kunt u op de Paddock Lane Walk het team aan het werk zien in de garages en kunt u zien hoe de F1 auto’s klaargemaakt worden voor de race.

“It is an experience never to be forgotten”

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.