scroll voor meer

Discover the
McLaren Lifestyle

McLaren Lifestyle

The world’s most scenic driving routes

Ervaar VIP-gastvrijheid, adembenemende landschappen en prachtige autoritten. Het gehele jaar door kunt u ’s werelds prachtigste autoroutes ervaren achter het stuur van een McLaren.

Elke McLaren is uniek op zijn eigen manier, maar één ding hebben ze gemeen; warme gastvrijheid en het gevoel van de exclusive groep van McLaren liefhebbers. Kortom, de ultieme ervaring!

Meer informatie

mclaren_lifestyle_croatia
mclaren_lifestyle_monaco
mclaren_lifestyle_f1

De ervaring

Ontspan en geniet van de sfeer tijdens de McLaren Lifestyle Experience. Boordevol spectaculaire uitzichten, hotels en restaurants, feesten en onvergetelijke reizen achter het stuur van een McLaren. McLaren Lifestyle biedt verschillende evenementen aan. Van tourritten tot Formula 1 races. U kunt zelfs worden uitgenodigd voor een Black Tie Party.

Momenteel staat het McLaren Winter ball op de planning

Voor het vijfde jaar op rij worden McLaren-eigenaren van over de hele wereld uitgenodigd mee te gaan voor een sensationele avond, de boulevard van McLaren Technology Center zal dan drastisch worden getransformeerd.

Het winterball zal plaatsvinden van 6 t/m 8 December 2019

Bekijk de kalender

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.