scroll voor meer

De Ultieme
McLaren experience

Pure McLaren

The official track driving programme of McLaren

Altijd al de extra mogelijkheden van een McLaren willen ervaren of uw rijvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen? De Pure McLaren Experiences en de McLaren Owner Track Days bieden u de ultieme kans!

Ervaar de sensatie van het besturen van een McLaren op de meest iconische circuits en maak kennis met wat een McLaren kan tijdens de Pure McLaren Experience. Of neem deel aan de Owner Track Day als u de extreme kanten van uw eigen McLaren wilt ervaren. Het team van McLaren Driver Coaches werkt met u aan uw eigen vaardigheden binnen en buiten uw eigen auto, om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen.

The Arctic Experience

Terwijl de temperatuur in Noord-Finland daalt, kristalliseert het landschap en vormt het de scène voor een onvergetelijke driving experience. (27 Januari – 13 Februari 2020, Finland)
Lees meer
Naast dat u voorzien wordt van deskundige informatie begint uw ervaring meteen wanneer u 322 kilometer binnen de poolcirkel de bevroren ‘speeltuin’ betreed. Het speciaal ontworpen ijscircuit is het perfecte ‘Winter Wonderland’ om de McLaren 570S tot het ultieme uit te dagen.

Mclaren arctic velg
Mclaren Arctic line up
Mclaren arctic

SPA Francorchamps

(Stavelot – 28 mei-31 mei 2020, België)
Meer over SPA Francorchamps

Silverstone

(Towcester – 25 juni – 28 juni 2020, Groot-Brittanië)
Meer over Pure McLaren Silverstone

Pure McLaren Hockenheimring

(Hockenheim – 04 september – 05 september 2020, Duitsland)
Meer over Pure McLaren Hockenheimring

Lees meer over Pure McLaren en bekijk de volledige kalender

Ontdek meer

hockenheim
silverstone
Spa-francorchamps

Bekijk de brochure voor alle Pure McLaren Experiences

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.