scroll voor meer

De Ultieme
McLaren experience

Pure McLaren

The official track driving programme of McLaren

Altijd al de extra mogelijkheden van een McLaren willen ervaren of uw rijvaardigheden naar een hoger niveau willen tillen? De Pure McLaren Experience en de McLaren Owner Track Day bieden u de ultieme kans!

Interesse in een McLaren? Ervaar dan de sensatie van het besturen van een McLaren op de meest iconische circuits en maak kennis met wat een McLaren kan tijdens de Pure McLaren Experience. Of neem deel aan de Owner Track Day als u de extreme kanten van uw eigen McLaren wilt ervaren. Het team van McLaren Driver Coaches werkt met u aan uw eigen vaardigheden binnen en buiten uw eigen auto, om uw prestaties naar een hoger niveau te tillen.

Terwijl de temperatuur in Noord-Finland daalt, kristalliseert het landschap en vormt het de scène voor een onvergetelijke driving experience.
(27 Januari – 13 Februari 2020, Finland)
The Arctic Experience
Naast dat u voorzien wordt van deskundige informatie begint uw ervaring meteen wanneer u 322 km binnen de poolcirkel de bevroren ‘speeltuin’ betreed. Het speciaal ontworpen ijs circuit voor Mclaren is het perfecte winterwonderland om de McLaren 570S tot de ultieme test te brengen.

Ontdek meer

hockenheim
silverstone
Spa-francorchamps

Bekijk de brochure voor alle Pure McLaren Experiences

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.