scroll voor meer

Louwman Exclusive Finance

 

Zakelijke mobiliteit met de Louwman Exclusive touch. Louwman Exclusive Finance (LEF) is uniek en op maat, toegesneden op uw persoonlijke mobiliteitswensen en -mogelijkheden. Mét de service die u mag verwachten. Louwman Exclusive Finance neemt u alle zorg uit handen. Van de aankoop van de door u samengestelde auto tot en met de service bij gebruik. Via LEF verwerft u het gebruiksrecht van uw auto tegen betaling van een vast bedrag per maand over een vooraf afgesproken periode. Uw auto staat dan dus niet bij u, maar bij Louwman Exclusive Finance op de balans. Dat betekent dat de leasemaatschappij juridisch en economisch eigenaar is van uw automobiel. De keuze voor Full Operational Lease betekent ook dat het restwaarderisico bij Louwman Exclusive Finance ligt.

Full Operational Lease

Uniek en op maat
LEF neemt u alle zorg uit handen
Recht op eerste koop na afloop leasecontract

Meer informatie

Private Lease

Vast maandbedrag
Geen hoge of onverwachte kosten
Geen zorgen over inruilwaarde of verkoop

Meer informatie

Financial Lease

De auto wordt uw eigendom
Onze partners bieden scherpe rentetarieven aan
Onze specialisten adviseren en bemiddelen voor u

Meer informatie

Verzekeringen

Afgestemd op ùw wensen
Vaste premies zonder verhoging bij schade
Snelle en adequate schadeafhandeling

Meer informatie

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.