Full Operational Lease

Louwman Exclusive Finance (kort gezegd LEF), staat voor mobiliteitsdienstverlening met de Louwman touch. LEF is onze zakelijke dienstverlening voor uw exclusieve (sport)auto. Uniek en op maat. Toegesneden op uw persoonlijke mobiliteitswensen en mogelijkheden. En mét de service die u mag verwachten van uw Maserati partner.

Wanneer u kiest voor LEF Operational Lease dan kiest u voor mobiliteit en gemak. Louwman Exclusive Finance neemt u namelijk alle zorg uit handen. Van de aankoop van de door u samengestelde auto tot en met de service bij gebruik.

Via LEF verwerft u het gebruiksrecht van uw auto tegen betaling van een vast bedrag per maand over een vooraf afgesproken periode. Uw auto staat dan dus niet bij u, maar bij Louwman Exclusive Finance op de balans. Dat betekent dat de leasemaatschappij juridisch en economisch eigenaar is van uw automobiel. Wanneer u kiest voor Full Operational Lease via Louwman Exclusive Finance, dan ligt het restwaarde risico bij de leasemaatschappij. Uiteraard heeft u na afloop van het leasecontract recht op eerste koop. LEF heeft samenwerkingen met diverse financieringspartners en kijkt zo samen met u naar de scherpst mogelijke aanbieding.

Wilt u meer weten of verder praten over de mogelijkheden voor uw auto? Neem dan contact met ons op, wij nemen graag de tijd voor u!

Your personal details will be used to process your order, to optimize your experience on this website and for other purposes as described in our privacy policy

le_pand

Neem contact op

Een vraag of een afspraak maken?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.