Bereken uw korting

 

19
0%
30%

De leeftijd van uw auto heeft waarde

Veel korting op reparaties & onderhoud

Bijzondere auto’s verdienen bijzondere aandacht en dat is wat we u bieden. Met aandacht, vakmanschap en uitsluitend gebruik van originele onderdelen zorgen wij ervoor dat uw auto in topconditie blijft.

De leeftijd van uw auto is bij ons geld waard. Bereken nu uw korting op onderdelen en arbeid door uw kenteken in te vullen en maak een afspraak. Of bel voor een gratis visuele inspectie of advies. U kunt ons serviceteam bereiken via: 030 – 221 21 21.

Maak een afspraak

Vul hieronder uw gegevens in. Wij nemen hierna contact met u op voor het maken van een afspraak.

Actie voorwaarden

  • Korting geldt alleen op onderdelen en arbeid.
  • Deze actie is alleen beschikbaar in de manaden december tot en met maart.
  • De actie is alleen geldig voor de merken Maserati, McLaren, Morgan, Bentley en Lamborghini.
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen
  • Uitgesloten van korting zijn de volgende zaken: werk derden, schadereparaties, APK, aircocheck en -service, zomer- en wintercheck, aankoopkeuring, bandenservice en -wissel, klein materiaal, accessoires en montage, navigatie DVD’s en updates, sleutels, vervangend vervoer, halen en brengen.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

Achtergrond_formulier

Neem contact op

Maak een afspraak

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.