scroll voor meer

Louwman Lexus Lente Actie

Lexus rijden is pure perfectie. Completer kan het eigenlijk niet, maar we doen het toch. Om de zomer nog lekkerder te maken krijgt u van ons een Big Green Egg MiniMax cadeau als u voor 21 juni 2018 uw nieuwe Lexus bij Louwman Exclusive bestelt. Zo bent u klaar voor de ultieme rijervaring én voor de ultieme zomer.

Waarom u voor een Lexus kiest?

 1. Bewezen de betrouwbaarste

  Lexus is synoniem voor Japans vakmanschap. Het is niet voor niets dat Lexus van alle premium merken voor het zevende opeenvolgende jaar het betrouwbaarheidsonderzoek van J.D. Power heeft gewonnen. Slechts 19 van de 7.700 medewerkers in de Lexus-fabriek bekleden de positie van Takumi: de meest ervaren vakmensen bij Lexus. Het is die combinatie van ultiem vakmanschap, continue innovatie dat ervoor zorgt dat Lexus fenomenale auto’s af kan leveren. Met minder dan perfectie nemen ze geen genoegen.

 2. Krachtig design

  Het design van Lexus is krachtig en uitgesproken. Vanuit een gedurfd concept vertalen zij hun visie naar bijzondere auto’s. Kenmerkend zijn de opvallende grille, de L-vormige koplampen en uitgekiende aerodynamica met scherpe vouwen die verwijzen naar de eerste letter van de naam Lexus.

 3. Altijd automaat en opladen zonder stekker

  Luxe en sublieme kwaliteit is een gegeven voor iedere Lexus. Bij een Lexus mag u méér verwachten. Kwaliteit en degelijkheid, maar óók net die stap verder. Iedere Lexus heeft standaard een automaat, voor de ultiem relaxte rijervaring. En, voor nog meer rijplezier, is elke Lexus leverbaar met Lexus Hybrid Drive, waarbij uw auto zichzelf oplaadt tijdens het rijden.

 4. Red Carpet Treatment

  Rijdt u Lexus, dan kunt u rekenen op comfort en luxe. U profiteert namelijk van Lexus Red Carpet Treatment. Zo wordt, bijvoorbeeld, uw auto van binnen en buiten helemaal schoongemaakt. Ook op het gebied van service opereert Lexus op het hoogste niveau.

Ervaar Lexus zelf

Hoeveel we ook vertellen over de perfectie van een Lexus, er gaat niets boven het zelf ervaren. Ontdek de wereld van puur Japans vakmanschap, onnavolgbaar comfort en de betrouwbaarste. Vraag nu een proefrit aan.

Toen wij de Lexus LC voor het eerst als concept car zagen, konden we onze ogen niet geloven. Wat een lef, wat een ontwerp.
Wij zijn zeer enthousiast over de vijfde generatie van de Lexus LS. Deze hybride limousine legt de lat voor autotechnologie weer een stuk hoger.

De Big Green Egg MiniMax: ideaal tafelmodel

Een zwoele zomeravond, een goed glas ijskoude rosé en het sissende geluid van een perfect gegrild gerecht. De Big Green Egg MiniMax heeft genoeg ruimte om voor 4 tot 6 personen gerechten te bereiden. Direct op tafel als u dat wilt, want met een hoogte van 50 centimeter is de MiniMax een ideaal tafelmodel. De MiniMax is geschikt voor het barbecueën, koken, bakken, grillen, braden of wokken van alle soorten vlees, vis, groenten, aardappelen en pizza’s. Eigenlijk alles wat een heerlijke zomeravond nóg leuker maakt.

big_green_egg_minima_1 (1)

Actievoorwaarden

 • Dit aanbod geldt voor alle Lexus-modellen die voor 21 juni 2018 worden besteld.
 • De Big Green Egg MiniMax is niet inwisselbaar voor geld of korting op de auto.
 • Deze actie geldt alleen bij Louwman Exclusive Utrecht.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw ervaring op deze website te optimaliseren en voor andere doeleinden zoals beschreven staat in onze privacy policy

le_pand

Neem contact op

Heeft u een vraag?

Een service- of onderhoudsafspraak maakt u hier. Onze showroom is op afspraak ook buiten reguliere openingstijden te bezoeken.