Louwman Exclusive blij met erkenning voor schadeherstelpartner Bekkers Autoschade

24 January 2022
#McLaren #Bekkers Autoschade #Louwman Exclusive #McLaren

Als enige schadeherstelbedrijf in de Europese Unie is Bekkers Autoschade Eindhoven door McLaren Automotive geaccrediteerd als schadehersteller. Slechts 14 andere schadeherstellers wereldwijd kregen deze erkenning. Voor Louwman Exclusive, onder meer dealer van McLaren en al acht jaar partner van Bekkers Autoschade, is de erkenning het bewijs dat de samenwerking garant staat voor de hoogst haalbare kwaliteit en service voor McLaren-eigenaren.

Bekkers Autoschade en Louwman Exclusive hebben al acht jaar een hecht samenwerkingsverband voor schadeherstel aan exclusieve automerken. Louwman Exclusive uit Utrecht, officieel vertegenwoordiger van onder andere Maserati, Morgan, McLaren, Bentley, Lamborghini, De Tomaso en Automobili Pininfarina, zoekt altijd naar de hoogste kwaliteit op het gebied van sales, aftersales, service en schadeherstel en vond dat laatste bij Bekkers Autoschade in Eindhoven.

Juiste partner

Arjen van Beek, algemeen directeur van Louwman Exclusive, is blij met de erkenning van Bekkers Autoschade: “Dat we met Bekkers Autoschade de juiste partner hebben voor schadeherstel aan auto’s van de exclusieve merken die we vertegenwoordigen, was voor ons al duidelijk. En dat Bekkers nu ook door McLaren erkend is als officieel schadehersteller, maakt dat we de allerbeste service kunnen garanderen voor McLaren-eigenaren. Van aankoop tot onderhoud en van reparatie tot schadeherstel, wij hebben alles in huis voor de allerbeste McLaren-ervaring.”

Zware eisen

Uiteraard is ook Bekkers Autoschade Eindhoven trots op de certificering door McLaren Automotive. Harry Bekkers zegt hierover: “Bekkers Autoschade Eindhoven is met 14 merkerkenningen al acht jaar de partner voor schadeherstel voor Louwman Exclusive en heeft alle fabriekserkenningen voor de top merken die Louwman Exclusive vertegenwoordigt. Wereldwijd zijn er nu 15 schadebedrijven, die voldoen aan de nieuwe, extreem zware eisen, die McLaren stelt aan opleiding, equipment en vakmanschap om veilig en duurzaam schade en lakreparaties te mogen uitvoeren aan hun hightech merk.”

Kwaliteitsnormen

Eigenaren van een McLaren zijn bij Louwman Exclusive in Utrecht aan het juiste adres voor service van hun exclusieve Engelse supercar. Wanneer schadeherstel noodzakelijk is zorgt Louwman Exclusive uiteraard voor het transport van de McLaren naar Bekkers Autoschade, zodat de eigenaar ontzorgd wordt en snel weer over zijn of haar auto kan beschikken, die hersteld is naar de allerhoogste kwaliteitsnormen van McLaren Automotive.