Masters of LXRY

Helaas is het niet meer mogelijk om toegangskaarten aan te vragen via deze pagina. Wilt u alsnog kaarten ontvangen, neem dan contact op met onze receptie via 030 221 21 21.


Van 6 t/m 10 december vindt de Masters of LXRY plaats in de Amsterdam RAI; de Genius Edition.

In vijf hallen vindt u hier vijf dagen lang de meest gevestigde merken en bedrijven uit de luxe-industrie onder één dak: huizen, restaurants, galeries, tuinen, unieke juwelen en horloges, zwembaden, boten, pleinen, markten, theaters, mensen… en auto’s.

Dit jaar staat de Masters of LXRY in het teken van de Genius Edition. Dat betekent de grootste editie ooit en worden genieën van 2018 uitgelicht: uitblinkers, merken en bedrijven die opvallen in hun vakgebied. Het draait om innovatie en vernieuwende, unieke producten en ontwerpen.

Uiteraard is Louwman Exclusive ook dit jaar weer aanwezig op de Masters of LXRY. Met wederom een bijzondere selectie uit ons aanbod. Welke auto’s wij meenemen blijft nog even een verrassing… We kunnen wel verklappen dat gedurende alle dagen automotive designer Niels van Roij, een van de Masters van deze Genius Edition, op onze stand aanwezig is om u meer te vertellen over onder andere coachbuilding en autodesign.

Openingstijden

Vrijdag 7 december: 13.00 – 22.00 uur
Zaterdag 8 december: 12.00 – 22.00 uur
Zondag 9 december: 11.00 – 21.00 uur
Maandag 10 december: 12.00 tot 19.00 uur (Business Monday)