Scroll down

Scroll down

De Tomaso P72

A Modern Day Time Machine

Als we u uitleggen dat de De Tomaso P72 een eerbetoon is aan de P70 uit 1964 en u weet dan direct welk prototype we dan bedoelen, dan bent u een échte liefhebber. 55 jaar geleden werkten drie grootheden uit de sportwagenwereld samen om iets moois te creëren. Alejandro de Tomaso riep de hulp in van Carrol Shelby en Peter Brock om een auto te ontwerpen die de beste raceauto’s van de wereld zou kunnen verslaan. De doelstelling voor de P72 in 2019 is al even ambitieus. Dit model wordt door de ontwerpers van Wyn Design een ‘Modern Day Time Machine’ genoemd. Reist u mee naar de toekomst? Het oppervlak van de P72 vloeit continu. De feilloze lijnen zijn stoer en stijlvol tegelijk, waardoor de kracht van dit monster op vier wielen nog meer benadrukt wordt. De opvallende wielkasten, lage neus en het karakteristieke glasdesign zorgt voor de perfecte proporties. Tijdloos dankzij onmiskenbaar oog voor detail. Om over de prestaties nog maar te zwijgen. Die moet u gewoon ervaren. Veel exclusiever dan de De Tomaso P72 wordt het namelijk niet. Er komen slechts 72 stuks op de markt wereldwijd.

Beschikbaar vanaf

€ 750.000
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

TBA
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
LITER SUPERCHARGED FORD COYOTE V8

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Zestig jaar na de oprichting van De Tomaso introduceert een nieuw bedrijf de schitterende P72, een supersportwagen die de potentie heeft om zijn marksegment op zijn kop te zetten.

Octane

Alejandro’s journey was never properly told and we feel his name should be commonly recognised among greats such as Enzo Ferrari and Ferruccio Lamborghini.

Autocar UK
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief