Scroll down

Scroll down

Lexus LC

Van concept naar baanbrekende coupé

Toen wij de Lexus LC voor het eerst als concept car zagen, konden we onze ogen niet geloven. Wat een lef, wat een ontwerp. We stonden dan ook op de banken toen we hoorden dat hij er echt ging komen. En toen het zover was, werden onze verwachtingen zelfs overtroffen. Want deze LC (Luxury Coupé) is meer dan een feest om naar te kijken. Er is een team van 4.000 engineers en technici aan te pas gekomen om van deze 2+2-coupé een sensatie voor alle zintuigen te maken. Bij onze eerste kennismaking waren we meteen onder de indruk van de power van de LC. De LC 500-uitvoering heeft dan ook een met de hand gebouwde 5,0-liter V8-benzinemotor, met een woeste grom en een razendsnel schakelende 10-traps automatische transmissie. Maar u kunt natuurlijk ook kiezen voor de LC 500h. Die heeft een zeker zo krachtige hybride aandrijflijn, met een 3,5-liter V6-benzinemotor in combinatie met een geavanceerde elektromotor. En om de LC nog sportiever te maken, heeft Lexus zoveel mogelijk lichtgewicht materialen gebruikt. Al met al vinden wij de LC eigenlijk de eerste echte GT van een nieuwe generatie. Kom kijken in onze showroom en ervaar zelf wat we bedoelen.

Beschikbaar vanaf

€ 123.395
Inclusief BTW & BPM

De LC samenstellen?

Configureer de LC naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de LC Convertible.

Ontdek het hele Lexus gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Zo stil als de wachtkamer van een tandarts en zo heerlijk zwevend geveerd dat een reis eigenlijk niet lang genoeg kan duren

TopGear Magazine

Toch is het geen supercar uit Italië, ook geen limited edition uit Duitsland. Nee, we hebben het hier over de nieuwste sportcoupé van Lexus, de LC 5000.

Autovisie
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief