Scroll down

Lexus RC F

Gebouwd voor het circuit

Dat Lexus een synoniem is voor kwaliteit, weten we als geen ander. Maar dat betekent niet dat het Japanse automerk de snelheidsduivels onder ons is vergeten… Maak kennis met de Lexus RC F, het sportieve paradepaardje van het merk. Voorzien van een krachtige V8-motor, short shift 8-trapsautomaat en een zelf in te stellen Torque Vectoring Differential. De motor geeft u een duizelingwekkende 477 pk ter beschikking en u rijdt van 0 naar 100 km/u in slechts 4,2 seconden. Ook vanbinnen ontbreekt het u aan niets in deze fabelachtige sportauto. Zo is het interieur voorzien van de allernieuwste snufjes, zoals een touchpad, G-krachtenmeter, een hoogwaardig sportonderstel en perfect passende sportstoelen. Hiernaast zijn de pedalen en het stuurwiel exclusief voor de RC F ontworpen. Een auto om trots op te zijn. Ontmoeten we elkaar in onze showroom?

Verkrijgbaar vanaf

€ 139.690
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

270
kilometer per uur

Power

477
pk

Acceleratie

4,5
Seconden van 0 tot 100

Motor

5.0
liter V8

De RC F samenstellen?

Configureer de RC F naar eigen wens.
Configureer

Hear me roar like a lion!

Luister naar het prachtige geluid van de motor.

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

When it comes to the refinement and drivability of the Lexus, that's where it really comes together. This is a luxury car experience with a nice sounding engine and a satisfying transmission.

Edmunds

With less weight, more power, better tires and sharper looks, the RC F has a lot of little improvements that add up to a very impressive car.

Matt Maran Motoring

Sign up for the newsletter