Scroll down

Scroll down

Maserati GranCabrio

​Gemaakt voor de mooiste ritten

Wij kunnen maar niet kiezen. De Maserati GranTurismo, de ultieme luxe sportwagen van dit moment? Of toch de GranCabrio, de open versie van diezelfde GranTurismo? Zeker is dat deze cabriolet er minstens zo fantastisch uitziet, zowel open als dicht. Hij heeft een typisch Italiaanse allure en levert topprestaties die hun oorsprong vinden in de racerij. De compacte ongeblazen 4,7 liter V8-motor, die maar liefst 460 PK levert bij een koppel van 520Nm, zorgt voor een machtig motorgeluid. Als wij zelf een GranCabrio hadden, zouden we het liefst de hele dag met open dak door tunnels rijden. Een van de eyecatchers in het luxe interieur van de GranCabrio is het fraai ontworpen dashboard met de iconische V-vorm. Een praktische feature is de achterruit met verwarming. Die zorgt ervoor dat het ook bij slecht weer heerlijk rijden is met deze convertible. En voor uw veiligheid heeft Maserati de GranCabrio voorzien van het Maserati Stability Program (MSP), voor maximale controle en grip onder alle omstandigheden. Intussen kunnen wij nog steeds niet kiezen. Vindt u het ook lastig? Kom dan zelf de vergelijking maken in onze showroom.

Beschikbaar vanaf

€ 241.400
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter V8 Twin-Turbocharged

De GranCabrio samenstellen?

Configureer de GranCabrio naar eigen wens.
Configureer

Hear me roar like a lion!

Luister naar het prachtige geluid van de motor.
Roarr

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

En inderdaad: de nieuwe Grancabrio van het Italiaanse merk is beeldschoon. En dat niet alleen, het is ook een feest om ermee te rijden.

AutoWeek

It hits the mark in many respects, this Maserati, delivering a driving experience very like that of the GranTurismo, and offering more generous space for four than any rival convertible.

EVO.co.uk
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief