Scroll down

Scroll down

McLaren 540C

Maakt ieder moment perfect

Als er ooit een pure sportwagen is geweest, is dit hem wel. Wij vinden de McLaren 540C één groot feest. Om te zien, maar vooral ook om in te rijden. De ontwerpers hebben alles uit de kast gehaald om u als bestuurder iets speciaals te laten beleven. De 540C is een lichte coupé met veel power, die het op de openbare weg net zo goed doet als op het circuit. En houd u vast: binnen 10,5 seconden gaat u van 0 naar 200 km/u. Daarmee geeft u heel wat auto’s in dezelfde klasse het nakijken. De 540C stamt rechtstreeks uit de racerij. Dat zien we terug in het materiaal waarvan hij is gebouwd, net als de McLarens in de Formule 1: koolstofvezel. Het chassis is solide, heeft een hoge stijfheid en weegt nog geen 80 kilo. Voeg daarbij een krachtige V8-middenmotor en je hebt het recept voor een ongeëvenaarde verhouding tussen vermogen en gewicht. Naast ongeëvenaard, is de 540C ook praktisch. Het interieur is opvallend ergonomisch ontworpen, met genoeg berg- en bagageruimte voor een heerlijk weekendje weg. Eigenlijk moet u het gewoon met eigen ogen komen bekijken. Dus tot binnenkort in onze showroom.

Beschikbaar vanaf

€ 226.000
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

De 540C samenstellen?

Configureer de 540C naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de 570s.

Ontdek het hele McLaren gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

De McLaren 540C is allesbehalve een net-niet-versie van z’n meerdere. Hij voelt in niets aan als een compromis. Je krijgt hetzelfde oog voor detail en dezelfde praktische bruikbaarheid die we kennen van de 570S.

TopGear Magazine

Elke keer als McLaren z'n gamma naar beneden toe afrondt, concluderen we dat er snelheid verloren gaat, maar dat het rijplezier vaak nog groter is. Is de 540C misschien de leukste supercar die de Engelsen hebben gebouwd?

AutoWeek
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief