Scroll down

Scroll down

McLaren 570GT

De ultieme GT bestaat echt

Een auto die de spectaculaire prestaties van de McLaren 570S combineert met het comfort van een grand tourer. Het lijkt een mooie droom. Maar wij kunnen u die auto wel degelijk leveren. Mogen wij u voorstellen: de McLaren 570GT. Helemaal geoptimaliseerd voor dagelijks gebruik en ook ideaal voor langere ritten en weekendjes weg. De 570GT heeft aan de achterkant een klep van getint glas die makkelijk toegang geeft tot een bagageruimte waar u verrassend veel in kwijt kunt. De glazen klep is ter versteviging voorzien van een koolstof frame en beschikt over verwarming. Het bagagecompartiment is bekleed met leer, maar in de optiesfeer kunt u ook kiezen voor nappa of alcantara. Als u de 220 liter ruimte optimaal wilt benutten, zouden wij u adviseren de optionele McLaren-reistassen erbij te bestellen. Het panoramische dak van de 570GT geeft extra licht en lucht in het prachtige met leer beklede interieur. U ziet het, de ultieme GT bestaat echt. Sterker nog: hij staat op u te wachten in onze showroom.

Beschikbaar vanaf

€ 258.500
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

De 570GT samenstellen?

Configureer de 570GT naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de GT.

Ontdek het hele McLaren gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

De echte verrassing is natuurlijk dat deze auto, zoals McLaren beloofd, als een daily driver kan worden ingezet. Echt geweldig! Zo is er bijvoorbeeld een hoop extra geluidsisolatie aangebracht.

ANWB Auto

Wat je achterlaat bij het uitkomen van de bocht is slechts een wolk stof en een donderende echo die nog weerkaatst tussen de roodbruine rotswanden wanneer jij alweer een volgende bocht aan het ronden bent…

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief