Scroll down

Scroll down

McLaren 570S Spider

De ultieme zomerliefde

De McLaren 570S Spider, voor ons de ultieme zomerliefde. Met de uitzinnige prestaties van de 570S Coupé en als bonus het pure genot van open rijden. Of u dat laatste inderdaad doet, moet u trouwens helemaal zelf weten. Deze slimme spider heeft namelijk een hardtop die u binnen 15 seconden keurig in de achtersteven kunt laten verdwijnen, zelfs rijdend. En of u nu open of dicht rijdt, de 570S Spider ziet er fantastisch uit. Net als de McLarens in de Formule 1 is de 570S Spider gebouwd van koolstofvezel. Ondanks de ‘cabrio-opening’ biedt het MonoCell-chassis net zoveel stijfheid (en veiligheid) als bij de coupéversie, terwijl deze spider nauwelijks meer weegt. Dat komt doordat het chassis geen versteviging nodig. Zo blijven de extreme prestaties, de dynamiek en het rijgedrag van een echte McLaren volledig intact. Uiteraard is de 570S Spider ook voorzien van de voor McLarens zo typerende tweevlaksdeuren. Die maken het niet alleen makkelijk om in en uit te stappen, ze voeden de zij-inlaten ook met lucht voor de radiatoren. Bent u klaar voor de wildste romance van uw leven? Kom naar onze showroom, dan stellen wij u aan elkaar voor.

Beschikbaar vanaf

€ 264.500
Inclusief BTW & BPM

Topsnelheid

0
kilometer per uur

Power

0
pk

Acceleratie

0
Seconden van 0 tot 100

Motor

0
liter Twin-Turbocharged V8

De 570S Spider samenstellen?

Configureer de 570S Spider naar eigen wens.
Configureer

Ontmoet de 570S.

Ontdek het hele McLaren gamma.
Ontdek

Nu in onze showroom

Maak uw droom werkelijkheid bij Louwman Exclusive

Je kraamt hooguit nog wat onverstaanbare keelklanken uit, wanneer je de teugels laat vieren. Met het vloeren van het gaspedaal, trekt de rijwind je mondhoeken naar je oren. De McLaren 570S Spider is onweerstaanbaar.

Autowereld

Zo goed, dat ze perfectie benaderen. Maakt dat de auto klinisch? Nee. High tech, efficiënt en bijzonder precies, dat absoluut. Maar een klinische auto zou emotieloos zijn. Ik heb bijna non-stop gelachen in deze McLaren.

Autoblog
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Aanmelden voor de nieuwsbrief